Κώστας Δήμου: «Σας ευχαριστώ όλους, με συγκινήσατε»

17:46 25/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Με την πορεία της υγείας του να βελτιώνεται αργά, αλλά με σταθερό ρυθμό, ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Κώστας Δήμου, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους ανθρώπους, που έσπευσαν να τον στηρίξουν, προσφέροντας ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτουν: Το αίμα τους. Κι είναι αλήθεια πως η ανταπόκριση του χώρου της διαιτησίας ήταν συγκλονιστική.

Το μήνυμα του κ. Δήμου:
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη, με υγεία για όλους εσάς και τις οικογένειές σας!

Κατόπιν θα ήθελα να ευχαριστήσω

όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες, συμφοιτητές, συναδέλφους διαιτητές, προπονητές, παράγοντες, αλλά και σημερινούς απλούς διαιτητές, που έχουν ακούσει για μένα, καθώς και τους Συνδέσμους τους και γενικά όλους εσάς που καθημερινά μου στέλνετε μηνύματα για ταχεία ανάρρωση και όλους όσους τηλεφωνικά μου εύχονται τα καλύτερα για την υγεία μου και γρήγορα να επιστρέψω στο σπίτι μου.

Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης και τον Πρόεδρο κ. Πουρσανίδη για την άμεση μεταφορά των 2 φιαλών αίματος στην κλινική που νοσηλευόμουν, όπου έγινε μετάγγιση.

Να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Μπούσια για το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή, που έμαθαν για την άσχημη κατάσταση της υγείας μου. Επίσης να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο Θράκης και τον Πρόεδρο κ. Μιχέλη, που δημοσίευσε στο διαδίκτυο την επείγουσα ανακοίνωση για ανάγκη αίματος για εμένα.

Όλους εσάς που ανταποκριθήκατε αμέσως να προσφέρετε το αυτό το πολύτιμο αγαθό…το αίμα σας. Θέλω να πω δημόσια ότι με συγκινήσατε ΟΛΟΙ σας πάρα πολύ με ενδιαφέρον σας, αλλά και γι’ αυτή τη μεγάλη αγκαλιά που μου χαρίσατε. Εύχομαι να έρθει η στιγμή κάποτε να σας το ανταποδώσω, όσο μπορώ, όταν επιστρέψω με το καλό και γεμάτος υγεία κοντά σας.

Και πάλι σας ευχαριστώ».
Κώστας Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα