Κλείνει το… μάτι στον Παναθηναϊκό ο Χουλτ

17:53 30/6/2020 - Πηγή: To10.gr

«Αντίο» στην ΑΕΚ μετά από 2,5 χρόνια στην ΑΕΚ είπε την Τρίτη ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ φόρεσε για τελευταία φορά τα κιτρινόμαυρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιο έως τα τέλη των Play Off, αφού δεν συμφώνησε με τον Ίλια Ίβιτς. Ο Χουλτ δεν θα μείνει άλλο στα Σπάτα,

αλλά η προτεραιότητα του είναι να μην μετακινηθεί από την Αθήνα.

Ο Χουλτ και η σύζυγος του είναι ενθουσιασμένοι με τη ζωή στα Νότια Προάστια και δεν θα ήθελαν να αλλάξουν πόλη. Το ιδανικό για τον 30χρονο ακραίο θα ήταν να ενταχθεί σε άλλη ομάδα της πρωτεύουσας, να μην μετακομίσει σε άλλο σπίτι και να συνεχίσει ως έχει τον βιο του… Μάλιστα, φέρεται διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις, εάν εκπληρωθεί αυτή η συνθήκη.

Βασικά, η ιδεατή επιλογή είναι μία: ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τον Χουλτ. Ξέρει το περιβάλλον, δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής, έχει υψηλούς στόχους και το κυριότερο, θα μείνει στην Αθήνα! Για αυτό, ο Χουλτ έχει περάσει το μήνυμα μέσω τρίτων στους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι θα ήταν πρόθυμος να φορέσει ξανά τα πράσινα…

Ένα σημαντικό εμπόδιο σε μία συνεργασία είναι ο τρόπος που ο Χουλτ έφυγε από το Κορωπί. Ο Σουηδός είχε καταθέσει προσφυγή και γενικά δεν είχε διαχειριστεί καλά τη σχέση του με την τότε διοίκηση του Παναθηναϊκού. Εάν δεν μεσολαβούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χουλτ και η «πράσινη» ΠΑΕ θα έλυναν τις διαφορές τους στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ.

Από την άλλη, ο χρόνος επουλώνει τις πληγές… Ο Χουλτ θέλει να μείνει στην Αθήνα, έχει χαμηλές απαιτήσεις στην ηλικία των 30 ετών και ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει αριστερό μπακ. Συντρέχουν οι προϋποθέσεις για μία συμφωνία και είναι πιθανόν ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή να τον προτείνει άμεσα στον Τσάβι Ρόκα. Φτηνός, γνωστός και αξιόπιστος, ο Χουλτ θα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα