Κλάτενμπεργκ : «Ο Μουρίνιο με κατηγόρησε ότι φταίω που απολύθηκε από την Τσέλσι»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail και αναφέρθηκε σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό με τον Ζοσέ Μουρίνιο, το 2015, όταν ακόμη ήταν διαιτητής στην Premier League.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ τόνισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός που κάθεται στον πάγκο της Τότεναμ, τον κατηγορεί για την απόλυση του από την Τσέλσι

πριν από πέντε χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ζοσέ με κατηγορεί ακόμα για την απόλυσή του από την Τσέλσι (2015). Ηταν μετά από μία από τη Λέστερ, όταν θεώρησε ότι φταίω εγώ για όσα συνέβησαν. Εγώ θα έλεγα όμως ότι οφειλόταν στα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί. Μάλιστα όταν πήγε στη συνέχεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξακολουθούσε να σκέφτεται το ίδιο για μένα. Οτι θα μπορούσε εξαιτίας μου να απολυθεί. Οπότε, ήταν πάντοτε εχθρικά προσκείμενος απέναντί μου. Γενικότερα όμως, προπονητές όπως εκείνος ή ο Αλεξ Φέργκιουσον, λειτουργούσαν έτσι. Εάν νικούσαν, τότε ήσουν ο καλύτερος διαιτητής του κόσμου».

Ο 45χρονος αρχιδιαιτητής της Superleague, θυμήθηκε επίσης ποιο ομάδα τον μισούσε περισσότερο, αλλά και το τατουάζ που τελικά δεν πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του: «Υπήρχε μία ομάδα όπου πραγματικά εκεί με μισούσαν. Ηταν στη Γουίγκαν, όπου για 13 ματς μαζί μου δεν είχαν νικήσει. Δεν είχε σημασία τι έκανα εγώ. Απλά δεν νικούσαν», είπε ενώ όσον αφορά τα tattoo, εξήγησε: «Εχω τατουάζ από τον τελικό του EURO,του Champions League και θα είχα και από το Σούπερ Καπ Κίνας. Ωστόσο, το έχασα εξαιτίας του κορονοϊού. Που θα το έκανα; Σας αφήνω να μαντέψετε. Στα χέρια μου είμαι πλέον γεμάτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα