Κίνηση του Άρη για Ντάτκοβιτς (vid)

19:42 8/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Άρης αναζητά ενίσχυση για το κέντρο της άμυνάς του και ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι ο Τόνι Ντάτκοβιτς.

Πρόκειται για Κροάτη 27χρονο σέντερ μπακ και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη και οι επαφές επικεντρώνονται πλέον στο να επέλθει συμφωνία και με την ομάδα του, πιθανότατα για δανεισμό.

Μάλιστα και τη

σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντάτκοβιτς αγωνίστηκε δανεικός στην Ουέσκα με την οποία είχε 17 συμμετοχές και πανηγύρισε και την άνοδο στη La Liga. Η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της και αυτό είναι το εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στον Άρη πάντως είναι αισιόδοξοι ότι η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση και ο Κροάτης θα γίνει παίκτης της ομάδας. Όσο για την καριέρα του Ντάτκοβιτς, ο οποίος έχει και μία συμμετοχή με την Εθνική Κροατίας, έχει ξεκινήσει από τη Ριέκα, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη σλοβενική Ζαβρτς, αλλά και την Κόπερ πριν επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Λοκομοτίβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα