Κινγκς : «Χαιρέτησε ο Ντίβατς, ακολουθεί ο Στογιάκοβιτς (Pics)

07:28 16/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Παρελθόν από τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς αποτελεί ο Βλάντε Ντίβατς που αποφάσισε να αποχωρήσει. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Τζόε Ντούμαρς μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του πρώην άσου των Λέικερς και Κινγκς.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά πιστεύουμε πως είναι ο σωστός δρόμος, καθώς δουλεύουμε για να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, την οποία αξίζουν οι πιστοί μας φίλαθλοι. Είμαστε ευγνώμονες για την ηγεσία του Vlade, την δέσμευση και την σκληρή δουλειά εντός κι εκτός παρκέ. Πάντα θα είναι μέλος των Kings», δήλωσε

ο ιδιοκτήτης της ομάδας ενώ ο Ντίβιτς αποχαιρέτησε την ομάδα λέγοντας:

«Ήταν τιμή και προνόμιο να είμαι general manager στους Kings. Θέλω να ευχαριστήσω τον Vivek για την ευκαιρία και να αναγνωρίσω όλους τους εκπληκτικούς συναδέλφους που είχα την χαρά να δουλεύω μαζί στην διάρκεια της θητείας μου. Το Sacramento και οι Kings θα έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Vlade Divac is stepping down as Kings GM, per @sam_amick

Joe Dumars will serve as interim executive VP of basketball operations and help with the search for a permanent GM pic.twitter.com/dw03JvBaUt

— Bleacher Report (@BleacherReport) August 14, 2020

Στην πόρτα της εξόδου από τους Κινγκς είναι και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς που αναμένεται να αποχωρήσει ύστερα από πέντε χρόνια στο πόστο του Διευθυντή του Τμήματος Παικτών κι Ανάπτυξης.

Kings assistant GM Peja Stojakovic is expected to step down from his role, sources tell @TheAthleticNBA @Stadium.

— Shams Charania (@ShamsCharania) August 15, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα