Κέρκεζ: «Κάποιοι θα πρέπει να μας δείχνουν περισσότερο σεβασμό»

22:53 1/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ντούσαν Κέρκεζ σχολίασε την ήττα από τον Άρη που έφερε τον αποκλεισμό της ΑΕΛ Λεμεσού από το Europa League στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε πως το ματς θα ήταν διαφορετικό αν υπήρχαν περισσότεροι οπαδοί της ομάδας του στο γήπεδο και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την κριτική που ασκήθηκε στον ίδιο και την ομάδα του αναφορικά με τον κλειστό τρόπο παιχνιδιού που επέλεξαν στο πρώτο παιχνίδι στο Κλεάνθης

Βικελίδης.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της κυπριακής ομάδας: «Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για μια φανταστική βραδιά, είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς γιατί ένα κλαμπ τόσο μικρό με μικρούς παίκτες και προπονητή όπως λεγόταν τόσες μέρες με αντιποδόσφαιρο έφτασε ως εδώ. Ο πατέρας μου, που δεν βρίσκεται στη ζωή μου έμαθε κάτι πολύ σημαντικό, πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους. Δεν ήθελα να μιλήσω για μια εβδομάδα αλλά πρέπει κάποιοι να νιώθουν ντροπή.

Δεν είναι δικαιολογίες, είναι γεγονότα. Ο μισθός του επιθετικού του Άρη αντιστοιχεί σε πέντε δικούς μας. Όλοι γνώριζαν ότι η ομάδα μας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έκανε δυο μεταγραφές. Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν κακός προπονητής; Ο Καραγκούνης ήταν κακός παίκτης; Πώς πήραν το ευρωπαϊκό; Θα πρέπει να ντρέπονται που γράφουν άσχημα πράγματα. Αύριο έχουμε συνέλευση, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί, είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Να έρθει ο κόσμος κοντά μας.

Να πω ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της ομάδας. Αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο Σάββα (σ.σ. Παντελίδη) καλή επιτυχία στον Άρη στην Ευρώπη. Να ηρεμήσουμε τώρα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η ζωή».

Για την εξέλιξη του ματς: «Οι παίκτες του Άρη είναι πολύ γρήγοροι στην επίθεση, θέλαμε να μη δεχτούμε γκολ από την αρχή. Όταν όμως δεν σκοράρεις και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού τρως γκολ είναι δύσκολα. Δυστυχώς, είχαμε ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, με το 1-1 ίσως αλλάζαμε το παιχνίδι. Για την ΑΕΛ εξαρτιόνται όλα από την αυριανή συνέλευση».

Για το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και γνωρίζω ότι δεν παίξαμε τέλειο ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη. Αλλά στατιστικά ο Άρης δεν χάνει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν θα ανοιγόμασταν για να δεχτούμε δυο και τρία γκολ και να κάνει ο Άρης πάρτι. Προσπαθήσαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο με το μπάτζετ που έχουμε, δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς αν είχαμε 20.000 φιλάθλους στο πλευρό μας θα ήταν αλλιώς. Κάποιοι θα πρέπει να μας δείχνουν περισσότερο σεβασμό».

Για την έλλειψη σεβασμού που ανέφερε: «Διαβάζω ό,τι γράφεται. Δεν ξέρω τι θα γραφτεί μετά από αυτό το ματς. Το απολαύσαμε το παιχνίδι, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του».

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ: «Η δουλειά μου είναι να είμαι ο προπονητής αλλά πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος ότι είναι σοβαρή η κατάσταση. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω με περισσότερο ή λιγότερο μπάτζετ. Ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να παίξει με Κύπριους, με νέους παίκτες ή ό,τι άλλο θέλει».

Keywords
Τυχαία Θέματα