Καρυπίδης: «Να συλλάβουν τον Κάκκο…» (vid)

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις… Ο Τάσος Κάκος κριτικάρει τις αποφάσεις των διαιτητών από τη συχνότητα του OPEN TV του Ιβάν Σαββίδη, συνήθως υπό το πρίσμα της… εξυγίανσης. Όμως ξεχνάει τις δικές του υποδείξεις, την περίοδο που… μεσουρανούσε στην ελληνική διαιτησία.

Τότε, το κριτήριο του Τάσου Κάκου δεν ήταν το καλύτερο… Συχνά έχανε τις φάσεις, αφού δεν έβλεπε τα πεντακάθαρα φάουλ και έδειχνε «παίζετε», ρισκάροντας σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

Όπως σε ένα μαρκάρισμα του Πάμπλο Γκαρσία στον Χαβίτο σε ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα. Ο Γκαρσία παραλίγο να… κόψει

στα δύο τον Χαβίτο, αλλά ο ρέφερι από την Κέρκυρα… μην είδατε τον Αναστάσιο!

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ιστοσελίδα «Allaboutaris» με τον Τάσο Κάκο να… μην βλέπει το μαρκάρισμα του Γκαρσία στον Χαβίτο:

Περί κριτικής…

Αυτός ο διαιτητής που έδειξε "παίζεται" σε αυτή την φάση κρίνει τους συναδέλφους του και κουνάει το δάκτυλο στον Ρόουζ μέσα από το κανάλι του Ιβάν. Άξιος!

Gepostet von AllAboutARIS am Montag, 25. November 2019

Στο δημοσίευμα παρενέβη και ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος έγραψε σχόλιο στην ανάρτηση στο Facebook.

«Ρε Κάκο, απαγορεύεται εσύ να λες την γνώμη σου για το τι είναι πέναλτι και τι όχι ακόμη και τώρα που πληρώνεσαι. Θυμήσου τι έκανες. Σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να σε συλλάβουν» σχολίασε ο Καρυπίδης…

Keywords
Τυχαία Θέματα