Καρατάι για ΠΑΟΚ : «Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθει η Κρασνοντάρ»

10:58 21/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κρασνόνταρ με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπειτα από δύο προκρίσεις επί των Μπεσίκτας και Μπενφίκα, θέλει να περάσει το «εμπόδιο» των Ρώσων. Πάνω σε αυτό το παιχνίδι, αναφέρθηκε ο Ρώσος αναλυτής Αρτούρ Καρατάι.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τα προβλήματα που θα βρει μπροστά του ο ρωσικός σύλλογος ενώ τόνισε και

τα δυνατά του σημεία. Αναλυτικά είπε:

Για την μεγάλη νίκη επί της Χίμκι με 7-2 είπε: «Η Κρασνοντάρ είχε να παίξει επίσημο αγώνα από τιs 30 Αυγούστου (σ.σ. 1-1 με τη Ροστόφ εντόs έδρας) και βρέθηκε 18 μέρες μετά να αντιμετωπίζει τη Χίμκι που είναι μια ομάδα με πολλές αδυναμίες, ειδικά στην άμυνα. Τέτοια σκορ όπωs το 7-2 είναι πάντα κάπως… περιστασιακά.

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να πάθει η Κρασνοντάρ ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ είναι να πάει με αυτήν τη νίκη επί της Χίμκι στο μυαλό στον αγώνα τις Τρίτης. Ποια από αυτά τα ρεκόρ του σκοραρίσματος των επτά γκολ «μετράνε» για να πάρεις την ευκαιρία να παίξεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ; Κανένα».

Για το σχήμα που Θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ και τα «κλειδιά» στο παιχνίδι της, είπε: «Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της Κρασνοντάρ, είδαμε μια ενδεκάδα που παρουσιάστηκε πολύ καλή σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ο Γκαζίνσκι και ο Αρί έμειναν εκτός, ενώ ο Βραζιλιάνος σίγουρα θα χάσει το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βιλένα και ο Όλσον που ήταν το δίδυμο στα χαφ ανέβαιναν ψηλά αρκετά συχνά μέσα στο παιχνίδι, ειδικά όταν η Κρασνοντάρ είχε την μπάλα, παίζοντας ουσιαστικά κοντά στον Καμπελά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Χίμκι να βγει πολλές φορές σε αντεπίθεση τρεις με τρεις και τέσσερις με τρεις.

Πιστεύω ότι ο Μουσάεφ δεν ήταν απρόσεκτος, απλά γνώριζε τη διαφορά δυναμικότητα και για αυτό παρέταξε την ομάδα με αυτήν την τακτική. Ακόμα και όταν το σκορ έγινε 2-2, δεν υπήρχε ιδιαίτερη αμφιβολία ότι η Κρασνοντάρ δεν θα έχανε βαθμούς»

Keywords
Τυχαία Θέματα