Κανονικά κόντρα στην Κραϊόβα η ΑΕΚ αλλά χωρίς κόσμο!

20:30 5/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Μετά από συνεδρίαση πολλών ωρών η UEFA απέρριψε την ένσταση της Χόνβεντ κατά της Κραϊόβα και έτσι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει κανονικά τους Ρουμάνους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Χωρίς κόσμο όμως το ματς στην Ρουμανία (όπως και αυτό στο ΟΑΚΑ φυσικά) καθώς

η αντίπαλος της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και άλλη μια με αναστολή.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA απέρριψε το αίτημα της Χόνβεντ για αποκλεισμό της Κραϊόβα εξαιτίας του τραυματισμού του διαιτητή του επαναληπτικού στο 119ο λεπτό από ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό, αυτό συνέβη ένα λεπτό πριν την λήξη της παράτασης και δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα και την ομάδα που προκρίθηκε.

Η Κραϊόβα όμως τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και άλλη μία με αναστολή αλλά και 60.000 ευρώ πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, η Κραϊόβα θα καταθέσει έφεση με τον πρόεδρό μάλιστα της ομάδας, Σορίν Καρτού να δηλώνει: «Θα κάνουμε έφεση για να παίξουμε τουλάχιστον το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ με θεατές. Δεν ξέρω αν θα είναι άμεση η ποινή. Ισως βρούμε κι άλλα στοιχεία. Η πρώτη απόφαση δεν είναι τελική. Τα εισιτήρια με την ΑΕΚ έχουν ήδη βγει προς πώληση. Ελπίζουμε ακόμα να παίξουμε με τους θεατές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα