Καναβάρο: «Με Μανωλά θα κάνει το ποιοτικό άλμα η Νάπολι»

22:29 25/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο θρυλικός αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ιταλίας και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας (2006) παραχώρησε συνέντευξη στο Gazzetta dello Sport και εξέφρασε την επιθυμία του να δει δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της Νάπολι τον Κώστα Μανωλά με τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Εάν η Νάπολι θέλει πραγματικά να κάνει άλμα ποιότητας, χρειάζεται να το κάνουν με τον Μανωλά. Θα είναι κάτι το εξαιρετικό να συνεργαστούν ο Έλληνας διεθνής

με τον Κουλιμπαλί.

Ξέρουν αμφότεροι πώς να αμύνονται χαμηλά ή ψηλά στο γήπεδο, είτε όταν περιμένουν στην άμυνα τους αντιπάλους τους είτε όταν τους βλέπουν τους αντίπαλους επιθετικούς μπροστά τους μέσα από αντεπιθέσεις.

Είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός. Με τέτοιους παίκτες στο ρόστερ σου, σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις περισσότερους παίκτες στην επίθεση και να δημιουργείς περισσότερες ευκαιρίες για γκολ», τόνισε ο Καναβάρο, για να καταλήξει:

«Οι μεγάλοι σύλλογοι με σέντερ μπακ που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά, καταφέρνουν και φτάνουν μέχρι το τέλος του δρόμου στο Champions League.

Αναφερόμαι στον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ στην Λίβερπουλ, στους Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Άγιαξ έφτασε τόσο κοντά στην κορυφή με τον Ματάις Ντε Λιχτ»

Keywords
Τυχαία Θέματα