Και ο Σαββίδης συνεχίζει να κοροϊδεύει όλο τον κόσμο…

16:23 6/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Στην αρχή μας έλεγαν πως είναι όλα παραμύθια και κατασκευάσματα του Ολυμπιακού που έκανε την καταγγελία. Μετά πως στην ΕΕΑ αποδείχτηκε πως δεν υπάρχει καμία πολυιδιοκτησία και όταν βγήκε η απόφαση που ήταν κόλαφος για ΠΑΟΚ και Ξάνθη κατήγγειλαν τους πάντες και τα πάντα ως… στημένα. Απείλησαν την Κυβέρνηση που έτρεξε να τους

σώσει με τροπολογία ώστε να μην υποβιβαστούν αλλά να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών. Όπου και αν πήγαν, σε όποια δικαστήρια, όσες κινήσεις και αν έκαναν έπεσαν στο κενό, εκτέθηκαν, διασύρθηκαν.

Η πρωτόδικη απόφαση από την Αθλητικό Δικαστή ήρθε απλά να επιβεβαιώσει την ενοχή τους. Η ΕΕΑ άλλωστε είχε αποφανθεί για την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης με κεντρικό πρόσωπο τον Σαββίδη. Η αφαίρεση βαθμών τους έσωσε (προσωρινά…) και τους διατηρεί (μέχρι τώρα…) στην κατηγορία με την Ξάνθη να δείχνει πως κάνει κινήσεις για να αλλάξει χέρια ώστε να γλιτώσει από νέες καταγγελίες.

Βεβαίως είναι τόσο εκτεθειμένοι οι υπάλληλοι του Σαββίδη που από τη μια… καταγγέλλουν πως όλα στήνονται εις βάρος τους και από την άλλη τρέχουν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Μιλάμε για ξεκάθαρη ομολογία πολυιδιοκτησίας και από την πλευρά των ΠΑΟΚ και Ξάνθη που έχουν χάσει την… μπάλα πλέον από την στιγμή που έχουν «ξεγυμνωθεί» και εκτεθεί ανεπανόρθωτα με την στάμπα και του παράνομου αλλά και ταυτόχρονα και του ευνοημένου από το κράτος να τους ακολουθεί για πάντα!

Με το που έκανε ο Ολυμπιακός την καταγγελία στην ΕΕΑ, μετά από τρεις μέρες έτρεξαν να παραιτηθούν όλοι από την Vialand, τώρα βγαίνει η απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ που επιβεβαιώνει την πολυιδιοκτησία και το πρώτο πράγμα που κάνει ο Πανόπουλος είναι να ανακοινώσει συνέντευξη Τύπου για αύριο.

Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ήδη πως ετοιμάζεται να… πουλήσει την ομάδα στους αδελφούς Μπίκα.

Αν δεν ξέρεις ποιοι είναι οι αδελφοί Μπίκα λες: Λογικό να πουλήσουν τώρα γρήγορα, τους έπιασαν, τιμωρήθηκαν όσο πιο μαλακά γινόταν καθώς η Κυβέρνηση τους έσωσε από αφανισμό όπως προβλεπόταν για πολυιδιοκτησία, δεν τους παίρνει πλέον άλλο πρέπει να φύγουν να σωθούν γιατί με νέες καταγγελίες θα τρέχουν ξανά. Θα πουλήσουν λοιπόν τις μετοχές, θα δώσουν λογικά και τις εγκαταστάσεις που κατέχει ο Καλπαζίδης και ξεμπέρδεψαν…

Αμ, δε! Ποιοι είναι οι αδελφοί Μπίκα; Κολλητοί του Σαββίδη! Μάλιστα, στην σούιτα του Ιβάν παρακολουθούν τους αγώνες του ΠΑΟΚ, χορηγοί του ΠΑΟΚ ήταν κατά την περσινή σεζόν. Την εταιρεία τους. thefoodballer, τμήμα της Bikas Group που είναι εταιρεία διανομής retail & foodservice στην Ελλάδα, διαφήμιζε στην φανέλα του ο ΠΑΟΚ. Στο μανίκι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες…

Οι αδελφοί Μπίκα λοιπόν με τις ιδιαίτερες σχέσεις με τον Σαββίδη εμφανίζονται ως οι επόμενοι ιδιοκτήτες της Ξάνθης, έχοντας μάλιστα σκοπό να δώσουν σημαντικό ρόλο στον Μαλεζά, παίκτη επί σειρά ετών στον ΠΑΟΚ που κλείνει φέτος την καριέρα του στην Ξάνθη.

Το πιάσαμε φαντάζομαι το θέμα ε; Από τον ανιψιό Καλπαζίδη που επισήμως είναι μπροστινός του Ιβάν Σαββίδη στην Ξάνθη, η οποία έχει την ίδια ιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ, πάμε στα αδέλφια Μπίκα με τις κολλητές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη.

Η Ξάνθη δηλαδή επί της ουσίας επιδιώκει να αλλάξει ιδιοκτήτη χωρίς να… αλλάξει!

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα που μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβαίνουν! Είναι ξεκάθαρο πως ο Σαββίδης κοροιδεύει την Κυβέρνηση που τον έσωσε με τροπολογία σε ένα βράδυ για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ για την επίσημη και επιβεβαιωμένη παρανομία μέσω της πολυιδιοκτησίας.

Και ακόμη και τώρα που τον έσωσε η Κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί και να κοροιδεύει όλο τον κόσμο!

Θεωρώντας προφανώς πως αφού την γλίτωσε έτσι απλά με ένα -7, σε ένα πρωτάθλημα που έτσι και αλλιώς το είχε χάσει στο χορτάρι από τον Ολυμπιακό καθώς βρισκόταν ήδη στο -7 μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, μπορεί να συνεχίσει να έχει δικιά του την Ξάνθη, έστω και με μια μικρή αλλαγή στην… ετικέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα