ΗΠΑ: 18χρονος είχε σπίτι του 25 όπλα και 10.000 σφαίρες

19:15 14/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ολόκληρο… οπλοστάσιο είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του ένας 18χρονος στο Οχάιο των ΗΠΑ, όπου βρέθηκαν 25 πυροβόλα όπλα και περίπου 10.000 σφαίρες. Ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από ανάρτηση στο Ίντερνετ μηνυμάτων του με τα οποία καλούσε τον κόσμο να σκοτώσει αστυνομικούς, ανακοίνωσε το FBI.

 Ο
18χρονος είχε κάνει τις σχετικές δημοσιεύσεις στο φόρουμ iFunny στο Διαδίκτυο, στο οποίο περίπου 4.400 χρήστες του ιστοτόπου παρακολουθούσαν τη ροή των μηνυμάτων του. Ο 18χρονος αιτιολογούσε μαζικές δολοφονίες και καλούσε τον κόσμο να επιτεθεί σε κέντρα οικογενειακού προγραμματισμού και «να πυροβολεί επιτόπου όλους τους ομοσπονδιακούς πράκτορες».

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του στο Μπόρντμαν στο ανατολικό Οχάιο, οι αστυνομικοί βρήκαν 15 τουφέκια εφόδου και 10 ημιαυτόματα πιστόλια, πυρομαχικά όπως και στολές παραλλαγής.

Ο ύποπτος ομολόγησε ότι είχε δημοσιεύσει απειλητικά σχόλια στο Ίντερνετ, αλλά υπογράμμισε ότι επρόκειτο «μόνο για ένα αστείο».

Οι ΗΠΑ έχουν πληγεί πρόσφατα από δύο μαζικές δολοφονίες με τουφέκι εφόδου, στη μία στο Ελ Πάσο στο Τέξας με 22 νεκρούς και η άλλη στο Ντέιτον του Οχάιο, όπου ένοπλος σκότωσε εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και την αδελφή του, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα