Η πανοπλία του Ντίας και ο πόνος των άλλων…

15:43 25/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Μεγάλη μέρα η σημερινή αγαπητοί αναγνώστες μου. Με ειδήσεις τρανταχτές, ζουμερές. Πρώτη και καλύτερη η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ που αποφάσισε να αθωώσει τους κατηγορούμενους. Δεν θα αφήσω τις λεπτομέρειες να μου χαλάσουν την ωραία ιστορία που είχαν δημιουργήσει τα «παιδιά» που ως γνωστόν σε ότι λένε για τον Ολυμπιακό πέφτουν μέσα.

Εγώ λοιπόν θυμάμαι τα

«παιδιά» της… αλήθειας (σ.σ. Θεέ μου συχώρα με) να λένε πως είναι πολύ πιθανό έως «δεμένο» πως ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί για την υπόθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο και για την «εγκληματική» που έγινε «συμμορία» και τελικά έγινε… τίποτα από όλα αυτά.

Δεν χρειάζεται να σας θυμίσω τους εκλεκτούς συναδέλφους μου που πρόσθεσαν άλλη μια επιτυχία στην σπουδαία καριέρα τους. Ντάξει τελικά μπορεί να έπεσαν έξω, λιγάκι σε αυτή την υπόθεση αλλά δεν είναι ούτε καν η… 20η φορά που υποβιβάζουν τον Ολυμπιακό αλλά τελικά τίποτα από όσα υποστηρίζουν δεν ισχύει.

Μια αστοχία ήταν ρε παιδιά πως κάνετε έτσι; Οι γνωστοί… λαλάκηδες άλλωστε δεν φταίνε σε τίποτα, ότι τους λένε, λένε, ότι τους ζητάνε να γράψουν, γράφουν. Σιγά τώρα, θα κάνουμε θέμα μια μικρή δημοσιογραφική – προπαγανδιστική αποτυχία των κάθε λογής υπαλλήλων. Ντάξει μωρέ τώρα, τα «παιδιά» έφτιαξαν μια ωραία ιστορία και πάτησαν λίγα χρονάκια πάνω σε αυτή για να φτιάξουν το μυθιστόρημα τους για το καλό των αφεντικών τους και εσείς οι κακεντρεχείς το κάνετε μεγάλο ζήτημα.

Έτσι είναι η… δημοσιογραφία, έχει και τις άσχημες μέρες, μήνες, εβδομάδες, χρόνια της… Είμαι σε θέση όμως αγαπητοί μου αναγνώστες να σας αποκαλύψω, εγώ ο Βασίλης Δεκάρικος το φάρμακο για τον πόνο των «παιδιών» που έπεσαν για… πρώτη φορά τόσο πολύ έξω. Γιατί όλα και όλα! Τα «παιδιά» επιτελούν έργο και όταν τελικά η λασπούλα που πετάνε γυρνάει πάνω τους ο πόνος είναι μεγάλος! Κανένα πρόβλημα όμως για τους… λαλάκηδες. Το Procto synalar εξαφανίζει τον πόνο!

Πάμε και στην δεύτερη τεράστια είδηση! Ο Πορτογάλος διαιτητής Ντίας θα σφυρίξει τον αγώνα της ΑΕΚ με την Βόσλφμπουργκ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ως εδώ όλα καλά, σε βαθμό να ρωτάτε και να αποκρίνεστε στον Βασίλη τον Δεκάρικο με το πατροπαράδοτο «στα φρύδια μας για τον Ντιας»!

Και όμως τα.. φρύδια του σκέφτεται λογικά εδώ και λίγες ώρες ο Ντίας εν όψει του ΟΑΚΑ. Γιατί αυτό; Γιατί ο Ντιας ήταν διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Άρης όπου ο διάσημος… φίλαθλος της ΑΕΚ, ο «διοικητής» της, ο «Τίγρης» ντε, είχε μπουκάρει στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών και είχε πιάσει από τα… φρύδια (σ.σ. καρύδια, ούμπαλα, αχαμνά, μπαλάκια, γεννητικά όργανα όπως προτιμάτε…) τον βοηθό διαιτητή του Ντιας για να διαμαρτυρηθεί.

Και τώρα ο Ντιας που επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος (σ.σ. μουσική αγωνίας, προτιμάτε από τα σαγόνια του καρχαρία) ετοιμάζεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλης Δεκάρικος newsroom να φορέσει πανοπλία για σιγουριά! Ως εναλλακτική επιλογή είναι και η ζώνη αγνότητας ή στην χειρότερη ένα τσίγκινο βρακάκι. Όπως και να έχει ο Ντιας προσέχει για να έχει όλα τα… φρύδια του υγιέστατα και στην επιστροφή στην Πορτογαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα