«Η Νάπολι ανεβάζει την πρόταση της για Τσιμίκα»

07:56 27/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Οι εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τα χιλιάδες θύματα παγκοσμίως έχουν πάει πιο πίσω στο ποδόσφαιρο, με τις περισσότερες ομάδες του κόσμου να είναι σε καραντίνα.

Η Νάπολι φυσικά είναι μια από αυτές, με τον Ιταλικό Βορρά να έχει πληγεί όσο κανείς από την πανδημία, όμως κοιτάζει και την επόμενη μέρα του συλλόγου. Οι παρτενοπέι θέλουν μετά το πέρας του ιού και πιο συγκεκριμένα από το καλοκαίρι να έχουν στο ρόστερ του τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι ο διακαής πόθος της Νάπολι και

του Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα, η Νάπολι είναι έτοιμη να ανεβάσει την προσφορά της για τον μπακ του Ολυμπιακού, προσθέτοντας και τα χρήματα από την επικείμενη πώληση του Γκουλάμ. Κάτι που σημαίνει με απλά λόγια πως θα ανέβει από τα 15 εκατ. ευρώ που φερόταν να προσφέρει τουλάχιστον στα 18.

Η Νάπολι σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη όχι μόνο λόγω του ενδιαφέροντος της Ίντερ, αλλά και μετά το «μπάσιμο» των αγγλικών συλλόγων για τον αριστερό μπακ των ερυθρολεύκων, που είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η «Cronache di Napoli» έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Νάπολι θέλει να πουλήσει τον Γκουλάμ και να εξοικονομήσει άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ. Οι Παρτενομπέι επισπεύδουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του Τσιμίκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα