ΠΑΟΚ : Η κυρία Γκαρσία το πήρε πάνω της (pics)

17:57 7/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις τραγικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να… ερίζει για τη θέση του Πορτογάλου.

Ο Ουρουγουανός, που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της ομάδας Νέων του Δικεφάλου, πριν από λίγες ημέρες φιλοξενήθηκε σε αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

«Γιατί

νομίζετε ότι είμαι τρία χρόνια σε αυτή τη θέση; Δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ. Εγώ είμαι εδώ για το επόμενο βήμα. Νομίζω πως είμαι έτοιμος. Καταλαβαίνω πού είμαι. Γι’ αυτό δουλεύω. Ο ΠΑΟΚ θέλει ενέργεια, δύναμη, πάθος. Δεν μπορούμε να παίξουμε σαν την Μπαρτσελόνα, δεξιά-αριστερά, κατοχή. Δεν είναι αυτό ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ενέργεια και δύναμη», είχε πει ο Γκαρσία.

Ο Λατινοαμερικάνος προπονητής περιμένει την ευκαιρία του, με τη γυναικά του να βγαίνει μπροστά και με αναρτήσεις της στα social media να απαντάει σε όσους αμφιβάλλουν ότι ο σύζυγός της μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει ο πάγκος του ΠΑΟΚ.

«Αναρωτιέμαι, πόσα χρόνια θα πρέπει να κόβεις κρέας για να γίνεις χασάπης; Κάποιοι κόβουν για έναν χρόνο και τους άφησαν ήδη να μπουν στο κρεοπωλείο. Κάποιοι έκοβαν τέλεια κρέας για περισσότερα από τρία χρόνια και μερικοί πιστεύουν ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να γίνουν χασάπηδες», ανέφερε στην ανάρτησή της το πρωί της Τρίτης.

Λίγες ώρες αργότερα έκανε νέα ανάρτηση, στην οποία τόνισε: «Ο μαθητευόμενος κρεοπώλης δεν θέλει να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο χωρίς να έχει όλα τα χαρτιά, απλά σκέφτεται. Όταν θα έχει όλες τις άδειες θα τον αφήσουν να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο, ή θα του πουν ότι δεν είναι έτοιμος να έχει το δικό του μαγαζί;».

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν συνεχώς οι φωνές στον περίγυρο του ΠΑΟΚ για να δοθεί μια ευκαιρία στον Πάμπλο Γκαρσία. Για να γίνει αυτό, ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί τι θα συμβεί με τον Αμπέλ Φερέιρα…

Δείτε τη δεύτερη ανάρτηση της Λαουράνα Γκαρσία:

Και την πρώτη ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα