Η Αταλάντα παράτησε τον Γιαννούλη και αγοράζει Μοχίκα για αριστερά

07:39 22/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει το μυαλό του στην Κράσνονταρ και στην πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Champions League, όμως τα σενάρια και η μεταγραφολογία γύρω από τον Δικέφαλο του βορρά δίνουν και παίρνουν.

Ο παίκτης που είναι στο επίκεντρο δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και

απασχολεί έντονα ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Μια από τις ομάδες που κοιτάζουν την περίπτωση του και ασχολήθηκαν τις προηγούμενες μέρες είναι και η Αταλάντα, η οποία όμως φαίνεται να κάνει πίσω. Ο Έλληνας μπακ ήταν ψηλά στη λίστα της ιταλικής ομάδας, όμως σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η ομάδα του Γκασπερίνι αποφάσισε να παρατήσει την υπόθεση του Γιαννούλη και να αγοράσει τον Γιοάν Μοχίκα από τη Χιρόνα.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος η Αταλάντα έχει διευθετήσει τα πάντα για την απόκτηση του Κολομβιανού μπακ και απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί το deal, με τον παίκτη να υπογράφει για τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιαννούλης δεν πρόκειται να μετακομίσει στο Μπέργκαμο και την Αταλάντα, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον και έντονο μάλιστα από ομάδες του εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα