Γουλβς : Πάει για το «μπαμ» με Ντάγκλας Κόστα

11:57 23/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Πριν λίγες μέρες, η Λίβερπουλ προχώρησε στην απόκτηση του Ντιόγο Ζότα, ο οποίος έγινε ο έκτος Πορτογάλος που θα φορέσει τα «κόκκινα». Η αποχώρηση του ταλαντούχου εξτρέμ από την Γουλβς, έκανε τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, να κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», αυτός είναι ο Ντάγκλας Κόστα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 30χρονος Βραζιλιάνος εξτρεμ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους «λύκους», με τις ευλογίες του Πορτογάλου ατζέντη. Συγκεκριμένα, τα ταμεία του αγγλικού συλλόγου, γεμάτα, υπάρχει έντονη

κινητικότητα για την απόκτηση του έμπειρου άσου.

Ο διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το 2022, ωστόσο δεν υπολογίζεται και έτσι η ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής είναι κοντά. Φυσικά, η προσθήκη του θα βάλει «φωτιά» στην επιθετική γραμμή της ομάδα του Εσπίριτο Σάντο. Στην Ιταλία αγωνίζεται από το 2017, όταν αποκτήθηκε αρχικά ως δανεικός και έπειτα με κανονική μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου. Ο 31 φορές διεθνής μετράει 10 τέρματα και 21 ασίστ σε διάστημα 102 συμμετοχών τους «μπιανκονέρο».

Cristiano Ronaldo's agent Mendes 'working to bring £37m Douglas Costa to Wolves' https://t.co/BVcUBO3nBE

Sun Sport (@SunSport) September 23, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα