Γκούμας: «Η Εθνική Ελπίδων είναι ομάδα με χαρακτήρα, είμαι περήφανος»

Ο Γιάννης Γκούμας εξέφρασε τη χαρά του και την υπερηφάνεια για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στη Σκωτία, αλλά παραμένει προσγειωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τα παιδιά, αλλά δεν πετύχαμε ακόμη τίποτε», δήλωσε ο Θεσσαλός τεχνικός στο epo.gr μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Σκωτίας με 1-0 που την έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι. Ένα μεγάλο μπράβο γιατί έμειναν πιστοί

στο πλάνο που είχαμε για το ματς και δεν το φοβήθηκαν ούτε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Η Εθνική Ελπίδων είναι ομάδα με χαρακτήρα», τόνισε για τη μεγάλη νίκη στο Εδιμβούργο ο Γιάννης Γκούμας.

Για τη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δείχνει αισιόδοξος, αλλά τονίζει ότι οι επιτυχίες έρχονται βήμα-βήμα και δεν πρέπει να βιάζεται κανείς να πανηγυρίσει: «Μπορεί η χαρά γι αυτή τη σπουδαία νίκη να είναι μεγάλη, ωστόσο δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτε. Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα παιχνίδια του Μαρτίου ώστε να συνεχίσουμε την πορεία προς την πρόκριση. Έχω όμως εμπιστοσύνη στα παιδιά και ξέρω ότι θα παραμείνουν προσγειωμένα. Συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία, με σοβαρότητα, σεμνότητα και πολλή δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα