Γιαννούλης : «Νιώθω ευλογημένος που φόρεσα το περιβραχιόνιο»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια.

Ο διεθνής αμυντικός αρχικά ρωτήθηκε για το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φόρεσε στο ματς με την ΑΕΚ, σημειώνοντας πως: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό, Μεγάλη στιγμή αυτή που έζησα. Είναι μια επιβράβευση για μένα και ευχαριστώ φυσικά τον Φερνάντο Βαρέλα γιατί ήταν η σειρά του να το φορέσει και είπε στον Μάτος να το περάσει σε μένα. Νιώθω

ευλογημένος».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στην Τούμπα, ανέφερε: «Έχουμε παρακολουθήσει την Ομόνοια. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Αν βγούμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτό που ξέρουμε, το μόνο που θα μας απασχολεί θα είναι το πότε θα βάλουμε γκολ για να πάρουμε».

Για το ρόστερ της ομάδας κι αν μπορεί να ανταποκριθεί στις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είπε: «Το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες. Νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε στις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πέρυσι μας κόστισε που δεν παίξαμε Ευρώπη».

Για το ευρωπαϊκά παιχνίδια είπε: «Είναι μία διαφήμιση για όλους μας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε κι εμείς ως παίκτες και να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο τώρα και την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα