Φλεβαράκης: «Ομαδικότητα και θετικό πνεύμα τα στοιχεία που κρατάμε»

22:36 11/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ έδειξε καλά δείγματα γραφής στο πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Κώστα Φλεβαράκη να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο Ελληνας τεχνικός μετά τη νίκη των Ασπρόμαυρων επί της Ελευθερούπολης Καβάλας με 82-59, τόνισε ότι είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Δικεφάλου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτά που κρατάει από το ματ είναι το θετικό πνεύμα και η ομαδικότητα

που έδειξαν οι παίκτες του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά από λίγες μέρες προετοιμασίας, ειδικά σε συνθήκες 5-5, αποφασίσαμε να πάμε νωρίς σε μία διαδικασία φιλικών παιχνιδιών, για να δούμε κάποια πράγματα σε δράση και σε πραγματικές καταστάσεις. Είναι λίγος ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας, αλλά θέλουμε να τα δουλέψουμε όλοι πολύ, και στο βίντεο και στα φιλικά παιχνίδια, να χρησιμοποιούμε κάθε κατοχή για να βελτιωνόμαστε.

Παρά το γεγονός ότι κάποια παιδιά από φυσική κατάσταση δεν είναι έτοιμα, προσπαθήσαμε να τρέξουμε και να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Είδαμε πράγματα πολύ χρήσιμα, είναι πολλά αυτά στα οποία θέλουμε βελτίωση, αλλά μου άρεσε το θετικό πνεύμα και η ομαδικότητα που έδειξαν τα παιδιά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κι αυτό είναι το θετικό που κρατάμε από αυτό το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα