Φερέιρα σε παίκτες: «Είστε πρωταθλητές. Ξέρετε τι να κάνετε»

12:02 7/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Την προσοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ έχει στρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Άμπελ Φερέιρα συνεχίζει να καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης στην Κρήτη, ενώ παράλληλα

στην τελευταία του ομιλία στην προπόνηση προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του μετά το ισόπαλο 2-2 με το «τριφύλλι».

«Είστε πρωταθλητές και το δείξατε άλλη μία φορά στο γήπεδο. Δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει, αλλά βρήκατε τον τρόπο να αντιδράσετε. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, για να αλλάξει η εικόνα μας ξανά. Σας εμπιστεύομαι απόλυτα, είστε οι καλύτεροι» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προς τους παίκτες του.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προετοιμάζει την ομάδα για τη δύσκολη έξοδο στο Ηράκλειο, γνωρίζοντας πως πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στην ανασταλτική λειτουργία και στο αμυντικό πλάνο.

Δεδομένου πως ο ΟΦΗ αποτελεί μια ομάδα που στηρίζεται στις επιθετικές της αρετές (έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εκτός από την ήττα στον Βόλο με 1-0), στη Θεσσαλονίκη έχουν συνειδητοποιήσει πως πρέπει να αναζητήσουν τρόπους προκειμένου να περιορίσουν τις επιθετικές ορέξεις του αντιπάλου.

Σε ότι έχει να κάνει με το αρχικό σχήμα, ο Πέλκας συνεχίζει να διατηρεί προβάδισμα έναντι του Μπίσεσβαρ, ενώ μία θέση στα πλάγια διεκδικούν ο Στοχ και ο Ελ Καντουρί που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα