Ευρωλίγκα : Στην Κολωνία το Final 4 του 2021

17:27 17/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Ευρωλίγκα είχε ανακοινώσει την προηγούμενη σεζόν πως η Κολωνία θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το Final 4 της σεζόν 2019-20. Όμως δεν είχε προβλέψει την πανδημία και η διοργάνωση μεσούσης της χρονιάς ακυρώθηκε.

Η γερμανική πόλη λοιπόν, δεν θα μείνει στο… περιθώριο από την διοργανώτρια αρχή καθώς όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί η επόμενη τελική φάση εκεί.

Συγκεκριμένα οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Ευρωλίγκα αποφάσισε να επιστρέψει στην Κολωνία το Final 4

της σεζόν 2020-21.

Το γήπεδο που θα λάβει χώρα το τουρνουά είναι η Lanxess Arena στην οποία πραγματοποιούνται αγώνες χόκεϊ επί πάγου, χάντμπολ αλλά και συναυλίες.

Πρόκειται για έναν πολυμορφικό χώρο που χωράει έως και 20 χιλιάδες κόσμο και βρίσκεται στην Βόρεια Βεστφαλία. Μία απίστευτη αρίνα, που οι τοπικές αρχές είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Ευρωλίγκα για να είναι 100% έτοιμοι όταν φτάσει η στιγμή. Μιλώντας για κόσμο, οι δύο πλευρές θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να γίνει το τουρνουά με την παρουσία κόσμου, αν και κάτι είναι πολύ πρώιμο από τώρα για να συζητηθεί.

Αξίζει να συζητηθεί πως στην βόρειας Ρηνανία-Βεστφαλία έχει επιλεγεί κι από την UEFA για τη διεξαγωγή παιχνιδιών στο restart του Europa League και του τελικού της διοργάνωσης (21/8).

Keywords
Τυχαία Θέματα