ΕΡΤ: Και στις φυλακές ΠΑΟΚ θα… δείχνει

19:30 4/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Είναι να μην τα πάρει στο κρανίο ο Γιωργάκης. Καλός, καλός αλλά… όλα έχουν ένα όριο. Ακόμη και η ΕΡΤ. Του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι του ανθρώπου με όσα διαβάζει. Και αν δεν το λες… και ταξίδι το συγκεκριμένο, σίγουρα δεν γίνεται να μην  καταγράφει ως γεγονός.

Για τη δράση που φέρνει… αντίδραση.

Ακούς εκεί, να υπάρχουν λέει «φωνές» που ο ΠΑΟΚ

τρεις μέρες πριν από τις εκλογές πήρε μόλις 27 εκατ ευρώ από την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα. Πότε δηλαδή έπρεπε να κλείσει; Παρασκευή είναι η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Κυριακή οι κάλπες. Σάββατο να κάνουν ένα τελευταίο μπάνιο ως Κυβέρνηση. Που θα τον έβρισκαν οι άνθρωποι τον χρόνο για να βάλουν τόσες υπογραφές.

Και τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε. Αν κάποιος πρέπει να νιώθει θιγμένος από αυτό το deal είναι ο Γιωργάκης. Και κατ επέκταση η οικογένεια του. Αβάντα από εδώ ως τις… Πρέσπες στον Πρωθυπουργό. Και εκείνος ως την τελευταία στιγμή να κάνει μισές δουλειές.

Αν είχε λίγη τσίπ(ρ)α δεν θα έδινε 27 εκατ ευρώ μόνο στον ΠΑΟΚ. θα έπρεπε να βγάλει άλλα τόσα και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Έθνους. Και μην αρχίσετε τις ειρωνείες εκεί στο λιμάνι. Ότι λέει η ΕΡΤ τα λέει και το Έθνος. Τα ίδια non paper του Μαξίμου αναπαράγουν. Η ίδια μηχανή του κιμά είναι στην πρίζα. Γιατί λοιπόν τέτοιος διαχωρισμός;

Στο πηγάδι κατούρησε ο ιστορικός αυτός «τίτλος» και δεν πήρε φράγκο.

Αναγκάζεται ο Ιβάν τώρα να κάνει εκκαθαρίσεις στην εφημερίδα. Να φάει τους μισούς. Όσους δεν πηγαίνουν το μεσημέρι στα γραφεία έχοντας στην τσάντα τα… άπαντα του Έθνους για τους μήνες Μάη και Ιούνη. Δεν μπορεί ξαφνικά τα 1800 φύλλα καθημερινώς, να έγιναν 1600.

Κάποιοι δεν αγοράζουν την εφημερίδα. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια.

Αντί λοιπόν να μην έχει μούτρα ο Πρωθυπουργός να αντικρίσει τους γενναίους του Βορρά, υπάρχουν και κάποιοι περίεργοι που προσπαθούν να κάνουν τη νύχτα μέρα. Τι λέτε ρε παράξενοι; Τι είναι δηλαδή 9 εκατ ευρώ τον χρόνο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ. Τον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ. Όταν ο Ιβάν αγόραζε τη μισή Θεσσαλονίκη για να στηρίξει τον Τσίπρα ήταν καλά; Όταν ακύρωνε τα συλλαλητήρια ήταν καλά; Μην λέμε ότι θέλουμε.

Και κυρίως μην αδικούμε τον Γιωργάκη. Για την αντίδραση του. Διόλου τυχαία η απάντηση του σήμερα στον Ολυμπιακό αλλά συνολικά και σε εκείνους τους μυγιάγγιχτους που και καλά δεν θέλουν να πληρώνουν την ΕΡΤ, για να τα δίνει εκείνη στον «ολιγάρχη» της καρδιάς της. Σιγά μην τους ρωτήσουμε που θα τα δώσουμε. Αυτοί μπορεί να είναι βαρεμένοι και να θέλουν τα κονδύλια να πηγαίνουν στην παιδεία. Να διαβάζουν τα παιδιά τίποτε βιβλία, να χαλάνε τα μάτια τους, και μετά να θέλουν οφθαλμίατρο. Κορόιδο είναι ο Γιωργάκης που κοιτάζει μόνο τις φωτογραφίες στα περιοδικά του μπαμπά;

Αλλά που να ξέρουν όλοι αυτοί οι άσχετοι από αληθινή κοινωνική πολιτική.

Με αυτά και με εκείνα λοιπόν, ο Γιώργης δεν άντεξε. Πήρε το μεγάλο σκαμπό, ανέβηκε στο ντουλάπι της μαμάς και βρήκε το ξύδι. Το έβαλε λοιπόν μια «φωτό» στο Instagram και πάρτους κάτω στο λιμάνι. Ξυδάκι ΤΟΠ. Και μάλιστα ελληνικό. Γιατί άμα λάχει εμείς προτιμούμε και τα ελληνικά προϊόντα.

ΥΓ. Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο. Και στον ήρωα Γιάννη Δρόσο. Εκείνον που κατάφερε κόντρα σε όλους και όλα, να κεντήσει αυτή την ιστορική συμφωνία. Μπορεί να έδωσε 27 εκατ ευρώ για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ, αλλά άξιζε τον κόπο. Η ΕΡΤ παίζει σε όλες τις φυλακές. Άρα για μια τριετία είναι καλυμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα