«Επιστρέφει με νέα πρόταση για Λιβάγια η Τραμπζονσπόρ»

09:40 29/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Μάρκο Λιβάγια αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές στην Τουρκία, με τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ να εμπλέκεται συχνά πυκνά με ομάδες από τη γειτονική χώρα.

Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι και Τράμπζονσπορ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον στράικερ της Ένωσης, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους, ενώ είναι και σε συζητήσεις για ανανέωση.

Παρόλα αυτά στην Τουρκία δεν το βάζουν κάτω κι επιμένουν για μεταγραφή του Λιβάγια στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα

στην Τραμπζονσπόρ. Νέο δημοσίευμα από σελίδα φίλων της Τραμπζονσπόρ, αναφέρει πως η ομάδα της Τραπεζούντας θα επιμένει για να κάνει δικό της τον 27χρονο επιθετικό, με την περίπτωση του ωστόσο να μην είναι απλή.

«Η επιμονή για τον Μάρκο Λιβάγια συνεχίζεται για την Τράμπζονσπορ προσπαθώντας να πείσει την ΑΕΚ που έχει απαντήσει αρνητικά στις προηγούμενες προτάσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να τον αποκτήσει τώρα, θα επιστρέψει για εκείνον στο τέλος της χρονιάς στη λήξη του συμβολαίου του».

Δείτε το δημοσίευμα:

Trabzonspor’da Marko Livaja ısrarı sürüyor. Daha önce yapılan tüm teklifleri reddeden AEK’yı ikna etmeye çalışan Trabzonspor bu transfer sezonunda transferi tamamlayamazsa devre arasında sezon sonu sözleşme bitişi için söz kesecek. pic.twitter.com/IARnPJ4E3J

— Bordo Mavi Gönüller (@BMG_Haber) September 29, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα