Ένινγκ: «Δεν βοηθάει να γκρινιάζουμε, αλλά είναι ένα πρόβλημα η απαγόρευση μεταγραφών»

15:26 21/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με την Ξάνθη (23/01, 19:30) τόνισε ότι είναι πρόβλημα η απαγόρευση μεταγραφών, ενώ μίλησε και για την κατάσταση των τραυματιών.

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός, αναφέρθηκε στα μηνύματα που εισέπραξε από τον SUPER 3 όταν παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας, αλλά και στο γεγονός πως το ματς με την Ξάνθη είναι

το τέταρτο μεταξύ των δύο ομάδων σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίκαελ Ένινγκ:

«Το σημαντικό είναι ότι πλέον έχω εικόνα για όλους τους αντιπάλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήρθα στη μέση μιας διαδικασίας και κυριολεκτικά μπήκα στα βαθιά νερά. Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν έκανα την προετοιμασία. Είναι πιο δύσκολο να αντεπεξέλθεις όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα την οποία δεν την έφτιαξες εσύ. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε θετικό πρόσημο»

Για το αν η ομάδα θα ήταν σε καλύτερη θέση αν ο ίδιος ήταν από την αρχή της σεζόν στον Άρη: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα ήμασταν καλύτεροι…».

Για τον Μιχάι Κόρχουτ: «Είναι κάτι που μας δημιουργεί πρόβλημα και ειδικά τώρα που θα λείψει ένας παίκτης και στη θέση του δεν έχουμε άλλον. Δεν βοηθάει να γκρινιάζουμε για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, αλλά είναι ένα πρόβλημα».

Για την κατάσταση των τραυματιών και ειδικά του Μπράουν Ιντέγε: «Ο Μπράουν είναι τραυματίας, έχει μυϊκό τραυματισμό και νομίζω ότι θα διαρκέσει χρόνο η αποκατάσταση. Δεν θα είναι σίγουρα την Πέμπτη. Για τον Κουέστα θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη, υπάρχουν θετικά σημάδια αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε στην παρούσα φάση»

Για το επίπεδο βελτίωσης του Αμπού Μπα: «O Μπα, ο Μαντσίνι και ο Έμαν δείχνουν πλέον ότι πατούν καλά στα πόδια τους και ότι μπορούν να καλύψουν επάξια τα κενά. Αυτό βοηθάει την ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν πολύ να βοηθήσουν κι αυτό αυξάνει το επίπεδο του ανταγωνισμού αλλά και της ομάδας».

Για τα μηνύματα που εισέπραξε από τον SUPER 3:  «Η αλληλεπίδραση είναι αμοιβαία. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο αλλά κι εγώ θέλω να ξέρω πώς σκέφτεται ο κόσμος γιατί ήταν πριν από μένα εδώ και θα είναι και μετά από μένα».

Για το γεγονός ότι ο μεθαυριανός (23/1) αγώνας με την Ξάνθη θα είναι ο 4ος των δύο ομάδων σε μικρό διάστημα: «Το ότι έχουμε παίξει τρεις φορές δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι παγίδα αν σταθούμε στο ότι κερδίσαμε τρεις φορές. Πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα παίξουμε επιθετικά, παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα