«Εμφύλιος» στην Πόλη για τον Τσούμπα Άκπομ

20:48 9/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Τσούμπα Άκπομ συμμετέχει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, όμως αποτελεί κοινό μυστικό ότι άτυπα τελεί υπό πώληση… Ο 24χρονος επιθετικός θέλει να παίζει, ο Άμπελ Φερέιρα προτιμά τον Σβιντέρσκι και η ιδανική λύση θα ήταν η μεταγραφή. Η οποία θα ανακούφιζε και το ταμείο, αφού η ΠΑΕ χρειάζεται απεγνωσμένα έσοδα.

Μία διέξοδος για τον Άκπομ ίσως να προκύψει από την Τουρκία. Σύμφωνα

με την ιστοσελίδα «fotomac», η Μπεσίκτας διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ εδώ και μέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για τον Άγγλο στράικερ. Οι διαπραγματεύσεις φέρονται προχωρημένες, αν και το ρεπορτάζ καταγράφει μία σημαντική διαφορά.

Ο Άκπομ αρέσει πολύ στον προπονητή των «αετών», Σεργκέν Γιάλτσιν, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Βέβαια, η Μπεσίκτας έχει να αντιμετωπίσει γειτονικό ανταγωνισμό για τον Άκπομ.

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε επίσης ασχολείται με τον Άκπομ. Αν και ο 24χρονος επιθετικός δεν είναι η βασική επιλογή της, αφού έχει δώσει προτεραιότητα στον Ρώσο επιθετικό της Λοκομοτίβ Μόσχας, Φεντόρ Σμολόβ.

Ο Άκπομ είναι το «νούμερο 2» στη λίστα της Φενέρμπαχτσε. Το ρεπορτάζ της «Sabah» τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει θέσει πωλητήριο στον Άκπομ με τιμή τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα