Ελληνας τενίστας υποψήφιος για το συμβούλιο παικτών στην ITF! (pic)

19:59 28/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Πάνελ παικτών, που θα εκπροσωπούν τους υπόλοιπους τενίστες και θα μπορούν να συζητούν άμεσα με τους αρμόδιους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, δημιουργεί η παγκόσμια ομοσπονδία.

Οπως έγινε γνωστό μάλιστα, ανάμεσα στους υποψήφιους για να γίνει μέλος στο εν λόγω συμβούλιο είναι ο Ελληνας τενίστας, Μιχάλης Σακελλαρίδης. Το συμβούλιο που θα απαρτίζεται μόνο απο τενίστας και θα επικοινωνεί μέσω τηλεδιάσκεψης, τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο, ενώ τα μέλη του θα προκύψουν μέσω ψηφοφορίας,

στην οποία θα λάβουν μέρος οι επαγγελματίες παίκτες.

Οσοι λάβουν τους περισσότερους ψήφους στην πρώτη ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί, θα παραμείνουν στο Player Panel έως και το τέλος του 2021, ενώ κάθε δύο χρόνια θα ανανεώνεται η σύνθεσή του μέσω εκλογών. Ο 19χρονος συμπατριώτης μας είναι ανάμεσα στους υποψήφιους και μάλιστα έχει αρκετές πιθανότητες για να μπει στο συμβούλιο.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει 2 εβδομάδες έως τις 10 Ιουνίου, ενώ θα μπορούν να ψηφίσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν IPIN για το 2020, είναι άνω των 18 ετών και έχουν ITF ή ATP/WTA Rankings σε μονά ή διπλά.

Το μήνυμα του Σακελλαρίδη:

«Είμαστε επαγγελματίες παίκτες του τένις, αλλά πρώτα απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και έχουμε κοινούς στόχους: Να διαγωνιζόμαστε, να πάμε όσο μακρύτερα μπορούμε στην παγκόσμια κατάταξη, να φροντίσουμε τα οικονομικά μας για εμάς και τις οικογένειές μας και πολλά ακόμα. Με λίγα λόγια αυτό που όλοι θέλουμε είναι να χτίσουμε τις ζωές μας από το τένις. Μέσα απ’ αυτό το πάνελ έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να το πετύχουμε αυτό. Ίσως πάρει χρόνο, αλλά με μικρά και μεγάλα βήματα μπορούμε να το πετύχουμε. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε αφοσιωμένοι στο επαγγελματικό τένις και ως 19χρονος τενίστας θέλω ένα καλύτερο μέλλον για το άθλημα, το καλύτερο που μπορώ να κάνω για το άθλημα που αγαπώ.

1) Το πρώτο επίπεδο των επαγγελματικών τουρνουά να είναι 25.000 δολαρίων.

2) Ολόκληρα τρίτα σετ στους αγώνες προκριματικών στο ITF Tour (6-2, 4-6, 6-3).

3) Μεγαλύτερα ταμπλό προκριματικών στο ITF Tour (να μπορεί να αποφασίζει ο διοργανωτής).

4) Καλύτερες τιμές στα επίσημα ξενοδοχεία που φιλοξενούν τουρνουά ITF.

5) Δημιουργία προκριματικών ταμπλό στα διπλά του ITF Tour (4 ομάδες ή 8 ομάδες για 1 θέση στο κυρίως ταμπλό).

-Το πλέξιμο να έχει μέγιστη τιμή 15 ευρώ – περισσότερα διαθέσιμα γήπεδα για τους παίκτες κατά τη διάρκεια των τουρνουά – ελεύθερη πρόσβαση όλων των παικτών και προπονητών στα επίσημα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια των τουρνουά – τεχνολογία hawk-eye στο ATP Challenger Tour και στο γυναικείο ITF Tour (100.000$, 80.000$, 60.000$).

Θέλω να εκπροσωπήσω όλους τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ως παίκτες, έχουμε δικαίωμα σε ένα καλύτερο tour. Δεν είναι μόνο η δουλειά μας, είναι το πάθος μας και αυτό που αγαπάμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρνουμε θετικά πράγματα, όχι μόνο για μας, αλλά και για τις επόμενες γενιές. Επειδή όλα όσα κάνουμε επηρεάζουνε τους μελλοντικούς παίκτες, ίσως και τα παιδιά μας. Καταλήγοντας, το τένις είναι ομαδικό και όχι ατομικό. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

View this post on Instagram

Here are Sakellaridis ideas. Swipe left to read them! #itf #tennis #panel #greece

A post shared by Players Voice | Tennis (@players_voice) on May 8, 2020 at 1:09am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα