Εκνευρισμός, Μπερτομέου και… μεταγραφές στον Ολυμπιακό

18:08 31/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, περί οικονομικής εκκρεμότητας του Ολυμπιακού κι απαγόρευσης μεταγραφών, απαντήθηκε άμεσα από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν το παραμικρό χρέος. Αυτό, όμως, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στο λιμάνι επικρατεί εκνευρισμός, όχι μόνο γιατί ανέκυψε θέμα εκ του μηδενός, αλλά επειδή η διαδικασία ήταν απαράδεκτη. Η όλη κατάσταση έβγαλε και «είδηση» για επικείμενες ή μη μεταγραφές.

Όπως

λένε στον Ολυμπιακό, έμαθαν το όλο θέμα από τα media, κάτι που αποτελεί παραβίαση πρωτοκόλλου και λογικής σειράς. Έπρεπε πρώτα να έχει πάει υπηρεσιακά η «τιμωρία» και μετά να ανακοινωθεί στον Τύπο. Κι αυτό είναι θέμα ηθικής αρχής, που σκοπεύουν να θέσουν στα αρμόδια όργανα οι «ερυθρόλευκοι».

Όπως λένε στο λιμάνι, θα ψάξουν το θέμα κι αν δεν καλυφθούν από τις απαντήσεις που θα πάρουν, θα φτάσουν στον Τζόρντι Μπερτομέου, ζητώντας του να ελέγξει καλύτερα τις υπηρεσίες. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν ενοχληθεί και θα αντιδράσουν, καθώς θεωρούν ότι δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα χρέους, αλλά υπάρχει σοβαρό ζήτημα διαδικασίας. Αν δεν λυθεί το θέμα εσωτερικά θα ζητήσουν από τον «ισχυρό άνδρα» της διοργάνωσης να διορθώσει τα… κακώς κείμενα και να επιβάλλει το λογικό: Πρώτα να ενημερώνεται η ομάδα, να πιστοποιείται αν υπάρχει οφειλή και μετά να ανακοινώνεται επίσημα η όποια προβλεπόμενη ποινή.

Από την όλη διαδικασία, προέκυψε και μια… είδηση. Αυτό που λένε στον Ολυμπιακό είναι πως αφενός δεν έχουν οικονομική εκκρεμότητα, αφετέρου δεν σκοπεύουν να κάνουν άμεσα άλλη μεταγραφή, ώστε να έχει αντίκρισμα η απαγόρευση. Ακόμα κι αν υπάρξει κάποιος παίκτης στην αγορά, τον οποίο θα ήθελαν να αποκτήσουν άμεσα, αυτό ΔΕΝ θα γίνει πριν τη διακοπή της Ευρωλίγκας. Κι αυτό μόνο σε κάποια εξαιρετική περίπτωση, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δουλέψει με το υλικό που έχει στα χέρια του κι οι προσθήκες -όπως είναι λογικό- χαλάνε τον προπονητικό ρυθμό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα κι αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα (επαναλαμβάνουμε, από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο), ακόμα κι αν υπάρχει παίκτης στον ορίζοντα (επαναλαμβάνουμε, από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» προκύπτει ότι δεν ψάχνουν), έχουν όλο τον χρόνο να εξαφανίσουν την απαγόρευση και να συνεχίσουν κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα