Εκνευρισμένος ο Γιασικεβίτσιους: «Αν δεν παίξεις σκληρά εδώ, δεν κερδίζεις»

Εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις είχε παράπονα από την αγωνιστικότητα, το παθος και τη συγκέντρωση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. και δεν το έκρυψε.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.

Πιστεύω πως δεν παίξαμε όσο δυνατά είχαμε πει. Ο Ολυμπιακός ήταν υπό πίεση και περίμενα ότι οι μεγάλοι παίκτες θα βγουν μπροστά και αυτό ακριβώς συνέβη. Έχω παράπονο από την επιθετικότητά μας, σε αυτή την έδρα μόνο έτσι μπορείς να νικήσεις. Στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε μόλις τρία φάουλ και δεχτήκαμε 15 πόντους πριν το μπόνους των βολών. Επιβιώσαμε στο πρώτο ημίχρονο επειδή μόνο ο Ολυμπιακός δεν είχε ευστοχία από μακριά και στο δεύτερο ημίχρονο μάς νίκησαν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, βάζοντας τα σουτ».

Για τα απρόσμενα αποτελέσματα στην φετινή Ευρωλίγκα, σημείωσε: «Δεν πιστεύω πως υπάρχουν εκπλήξεις. Δεν ξέρω τι είναι έκπληξη στην Ευρωλίγκα. Για μένα δεν είναι έκπληξη να κερδίσει κάποια ομάδα οποιαδήποτε άλλη. Οι ομάδες που έχουν περισσότερο ταλέντο έχουν περισσότερες πιθανότητες να βελτιωθούν στην συνέχεια. Δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον, μιλάμε για την πιο σκληρή λίγκα στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα