Έκλεισε η «μεταγραφή» του Γιάννη Αντετοκούνμπο

23:52 31/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ήταν… δίκαιο, έγινε πράξη! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε από τη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν να του δώσει τη δυνατότητα να παίξει, στο πλευρό των Νεϊμάρ κι Εμπαπέ. Από τη στιγμή που το ζήτησε, σιγά που θα έλεγαν όχι οι Γάλλοι. Με ένα ενθουσιώδες ποστάρισμα, αξιοποίησαν την πάσα του «Greek Freak» και συνέχισαν την… ιστορία αγάπης.

«Φανταστείτε αυτή την επίθεση! Ο Νεϊμάρ κι ο Εμπαπέ να κατεβαίνουν από τις δύο πλευρές και ο Γιάννης στην περιοχή! Προφανώς η προτεραιότητά μας είναι να τελειώσει η σεζόν και να τελειώσει και η δική σου με

τους Μπακς, μπορούμε όμως να ονειρευόμαστε ότι θα σε πάρουμε δανεικό, ε Γιάννη; Οι οπαδοί θα τρελαθούν» έγραψαν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν στο Twitter.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης είχε πάει στο Παρίσι με τους Μιλγουόκι Μπακς και τα τη διάρκεια της εκεί παραμονής του αναπτύχθηκε μια εξαιρετικά φιλική σχέση με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ, οι οποίοι πήγαν τον είδαν, φόρεσαν τη φανέλα του, εκείνος ανταποκρίθηκε φορώντας την εμφάνιση της Παρί.

Βεβαίως, μην περιμένετε να τον δείτε να αλλάζει σπορ, άλλωστε ο μεγάλος αδερφός του (Φράνισις) ήταν που έπαιζε μπάλα, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα τους, Τσαρλς. Η ιστορία, πάντως, έχει ενδιαφέρον και μην αποκλείσετε την πιθανότητα σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα να τον δούμε σε ρόλο ποδοσφαιριστή. Μέχρι εκεί…

Imagine that attack! @neymarjr and @KMbappe blazing down the wings with @Giannis_An34 in the box. ⭐️

Obviously the priority is to finish our season and your season with the @Bucks, but we can dream about a loan move can’t we, Giannis?

Fans be like … https://t.co/vCJ5WPbZPp pic.twitter.com/0EV09paeuK

Paris Saint-Germain (@PSG_English) March 31, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα