«Δεν καλύπτει τη ρήτρα του Γιαννούλη η Σεντ Ετιέν»

16:26 23/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο πιο περιζήτητος παίκτης του ΠΑΟΚ, με τα σενάρια γύρω από το όνομα του να είναι πολλά. Ο Έλληνας μπακ απασχολεί αρκετές ομάδες του εξωτερικού, με τις Αταλάντα και Νάπολι να φέρονται να είναι δυο εξ αυτών, ενώ δημοσιεύματα μιλούν και για ενδιαφέρον της Μονακό και της Σεντ Ετιέν.

Η Σεντ Ετιέν σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία είναι η ομάδα που έχει δείξει να θέλει περισσότερο τον Γιαννούλη. Ωστόσο στο δημοσίευμα του «areanapoli.it» ξεκαθαρίζεται

πως αν και η γαλλική ομάδα είναι πρόθυμη να καταθέσει επίσημη πρόταση τα πέντε εκατ. ευρώ που προσφέρει δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση τον ΠΑΟΚ και τη πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Μετά τις επαφές του εκπροσώπου του με τη Νάπολι, υπάρχουν συζητήσεις και με την Σεντ Ετιέν, η οποία δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζητά τουλάχιστον οχτώ εκατ. ευρώ, αν και η ρήτρα του ανέρχεται στα δέκα. Από την πλευρά της, η Σεντ Ετιέν υπολογίζει να επενδύσει γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ που είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγα χρήματα. Στην παρούσα φάση είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε που θα βρεθεί ο Γιαννούλης στο τέλος της σεζόν…».

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Γιαννούλη έχει ακουστεί και η Ρεν, ενώ πριν μερικές μέρες η Μονακό ήταν αυτή που είχε στην κορυφή της λίστας της τον παίκτη, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να μην είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει αν δεν κατατεθεί η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα