Δάρας : «Αναλαμβάνω όλα τα χρέη, συγγνώμη από τον κόσμο»

21:17 23/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Για τις δυσάρεστες καταστάσεις που βιώνει ο Πανιώνιος τις τελευταίες μέρες μίλησε ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, ενώ τόνισε ότι θα αναλάβει ο ίδιος να πληρώσει τα χρέη της ομάδας από την προσωπική του περιουσία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Καταρχάς δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να έρθω στη δυσάρεστη θέση να απαντήσω σε δηλώσεις τους πρώην συνέταιρού μου κατά το πρόσωπό μου σεβόμενος την ιστορία και το καλό του Πανιωνίου.

Ζητώ

συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την ευθύνη που μου αναλογεί σε όποια κατηγορία κι αν παίξει ο Πανιώνιος, τα χρέη βαραίνουν εξ ολοκλήρου εμένα και μόνο εμένα και θα πληρωθούν από την προσωπική περιουσία την οποία απέκτησα νόμιμα μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στα χειρουργεία και τα νοσοκομεία.

Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου γιατί δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, παραμονές ή απολύσεις προπονητών κι έκανα το λάθος να υπογράφω ό,τι μου έφερναν στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Όσον αφορά τους υποψήφιους επενδυτές, πρώτον εγώ θα είχα μεγάλο συμφέρον να αναλάβουν, αφού θα έπαιρναν από την πλάτη μου ένα μεγάλο μέρος των χρεών. Έχετε δει πολλούς σοβαρούς επενδυτές που τους πληρώνεις για να κάνουν έλεγχο την μελλοντική τους επένδυση;

Για τρίτη φορά ζητάω συγνώμη στον κόσμο του Πανιωνίου, έχω όμως εμπιστοσύνη στη κρίση του».

Keywords
Τυχαία Θέματα