Χαμός στην Ιταλία λόγω κορονοϊού: Μπάχαλο με το Γιουβέντους-Ιντερ

19:05 25/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ιταλία έχει προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στον αθλητισμό της γειτονικής χώρας, με την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να δίνει εντολή να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το μεγάλο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ιντερ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν πως πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Serie A χωρίς

θεατές, προκειμένου να μην υπάρχει συγκέντρωση κόσμου σε μικρό χώρο, υπό το φόβο της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ομοσπονδία και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση να διεξαχθούν χωρίς κόσμο τα ματς του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, γίνονται συζητήσεις προκειμένου το μεγάλο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ιντερ στο «Allianz Stadium» να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να μεταδοθεί από ελεύθερο κανάλι. Με αυτό τον τρόπο οι Αρχές θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό πολλών ανθρώπων στα μπαρ, καθώς υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Συγκεκριμένα, το πιο πιθανό σενάριο είναι το παιχνίδι να μεταδοθεί από το ελεύθερο «TV8», προκειμένου να αποφευχθεί η μαζική προσέλευση στα μπαρ και να μπορέσουν οι θεατές να δουν την αναμέτρηση από το σπίτι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα