Μπίσεσβαρ : «Η κατάλληλη ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε»

Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν έφτασε με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να κάνει λόγο για μια ευκαιρία της ομάδας του να δείξει τί μπορεί να κάνει φέτος.

Ο άσος του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων σχολίασε και τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί έρχεται νωρίς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε παίξει ήδη κάποια σημαντικά παιχνίδια αν υπολογίσουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ: «Πρέπει να δείξουμε το μας καλό πρόσωπο όπως κάνουμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και κόντρα στην Μπενφίκα. Δεν θα έχουμε παίκτες όπως ο Πέλκας. Όμως θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε γιατί θέλουμε να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα»

Για το πως επηρεάζει την ψυχολογία του ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός από το Champions League: «Εγώ προσωπικά και οι συμπαίκτες μου το έχουμε ξεπεράσει. Είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας σε όλες τις διοργανώσεις».

Για την εικόνα των νέων μεταγραφών: «Κάνουν καλή δουλειά μέχρι τώρα κάνουν την ομάδα πιο φρέσκια. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και έχει δημιουργηθεί ένα καλό μίγμα με εμάς τους παλιούς και τα νέα παιδιά που ήρθαν. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο που σε κάθε παιχνίδι θα φαινόμαστε καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα