Μπάγερν Μονάχου- Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2 (vid)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε να νικήσει στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου από το 2012, αλλά με δύο γκολ του Μπέιλι, επικράτησε 2-1 και άφησε την ομάδα του Φλικ στο -3 από την κορυφή της Bundesliga.

H Μπάγερν Μονάχου με νίκη θα έπιανε στην κορυφή την Λειψία, αλλά για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι φέτος παραμένει ασταθής και απρόβλεπτη. Λίγες μέρες μετά την απόφαση των διοικούντων των Βαυαρών να συνεχίσουν με τον Χάνσι Φλικ στο τιμόνι, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την

«αιώνια» Λεβερκούζεν εντός έδρας, με την ομάδα του Πέτερ Μπος να ανεβαίνει από τη μεριά της στην έβδομη θέση.

Οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπέιλι στο 10ο λεπτό, με τον Μίλερ να ισοφαρίζει στο 34′, έπειτα από ασίστ του Γκορέτσκα.

Η ομάδα του Φλικ όμως ένα λεπτό αργότερα βρέθηκε εκ νέου πίσω στο σκορ, με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, «σφυροκόπησαν» την εστία του Χραντέτσκι, αλλά η «πολιορκία» δεν είχε και αποτέλεσμα.

Λεβαντόφσκι, Γκνάμπρι και Γκορέτσκα έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Ο Φινλανδός τερματοφύλακας εξουδετέρωσε όλους τους πιθανούς κινδύνους, ενώ οι φιλοξενούμενοι άντεξαν, παίζοντας από το 80′ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην Bundesliga, ενώ οι Βαυαροί υπέστησαν την δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Μπάγερν (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ (81′ Τιάγκο), Παβάρ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Ντέιβις, Πέρισιτς (70′ Κομάν), Γκνάμπρι, Μίλερ (69′ Κουτίνιο), Λεβαντόφσκι

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Σ. Μπέντερ, Γουέντελ (65′ Σίνκγκραβεν), Τα, Λ. Μπέντερ, Αράνγκις (80′ Ντεμιρμπάι), Μπάουγμκαρντλινγκερ, Αμίρι, Φόλαντ, Μπέιλι (63′ Μπελαραμπί), Ντιαμπί.

Δείτε τα higlights:

Αναλυτικά, η 13η αγωνιστική:

Παρασκευή 29/11

Σάλκε-Ουνιόν Βερολίνου 2-1
(23’ Ραμάν, 86’ Σερντάρ / 36’ πεν. Ινγκβάρτσεν)

Σάββατο 30/11

Χόφενχαϊμ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-1
(6’ Κράμαριτς – 87’ Χένινγκς)

Χέρτα Βερολίνου-Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2
(34’ Νταρίντα – 15’ Σάντσο, 17’ Αζάρ)

Πάντερμπορν-Λειψία 2-3
(62’ Μαμπά, 73’ Γκάσουλα – 3’ Σικ, 4’ Ζάμπιτσερ, 26’ Βέρνερ)

Κολωνία-Άουγκσμπουργκ 1-1
(86’ Κόρδοβα – 43’ Νίντερλεχνερ)

Μπάγερν Μονάχου-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2
(34’ Μίλερ, 10’, 35’ Μπέιλι)

Κυριακή 1/12

Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης (19:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα