Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιώργος Γιαννιάς

14:35 18/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Σήμερα, πριν λίγες ώρες ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη κράτησαν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους!

Η πανέμορφη Ελευθερία Παντελιδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο γιο! Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον μικρό Στέφανο Τσαμπίκο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2017 και τώρα απέκτησε και τον δεύτερο γιο.

Μάλιστα, ο ενθουσιασμένος μπαμπάς για δεύτερη φορά, ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία

του νεογέννητου γιου του μέσα από το μαιευτήριο.

Στην λεζάντα έγραψε βαθύτατα συγκινημένος: «Καλώς ήρθες αντράκι μου και εσύ..σε περιμέναμε πώς και πώς.. η μεγαλύτερη επιτυχία , το μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑ..είσαι ΥΠΕΡΟΧΟΣ..Αντώνη μου..!!! Ελευθερία μου σε ευχαριστώ για τα 2 αντράκια που μου χάρισες.. ΣΑΓΑΠΩ!!».

Η οικογένειά τους, λοιπόν, μεγάλωσε με τον μικρό τους Αντώνη! Να τους ζήσει!

View this post on Instagram

Και γίναμε 2 ετών! Αντράκι μου χρόνια πολλά γεμάτα υγεία χαμόγελα και να συνεχίσεις να μας τρελαίνεις γιατί έτσι μας δίνεις ζωή! ❤️‍‍ Σε αγαπάμε! ❤️ #Family #FamilyGoals #Love #GianniasFamily #MyBirthdayBoy #MySon #MyWife #MyLife

A post shared by Giorgos Giannias (@giorgosgiannias) on Mar 9, 2019 at 3:04am PST

View this post on Instagram

Καλώς ήρθες αντράκι μου και εσύ..σε περιμέναμε πώς και πώς.. η μεγαλύτερη επιτυχία , το μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑ..είσαι ΥΠΕΡΟΧΟΣ..Αντώνη μου..!!! Ελευθερία μου σευχαριστώ για τα 2 αντράκια που μου χάρισες.. ΣΑΓΑΠΩ!!

A post shared by Giorgos Giannias (@giorgosgiannias) on Jun 18, 2019 at 12:43am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα