Αζάρ: «Να κριθώ τη δεύτερη σεζόν στη Μαδρίτη»

10:23 26/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσδοκούσε να βρει στον Εντέν Αζάρ τον νέο ηγέτη της, στη μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή. Ωστόσο, την πρώτη σεζόν του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Βέλγος δεν ανταποκρίθηκε στο απαιτητικό ρόλο, απόρροια και του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Αζάρ αναγνώρισε ότι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, όμως τόνισε ότι χρειάστηκε μία περίοδο προσαρμογής και πρέπει να κριθεί τη δεύτερη σεζόν: «Η πρώτη μου σεζόν στην Ρεάλ ήταν πολύ κακή. Τα περισσότερα πήγαν στραβά. Ήταν μια χρονιά προσαρμογής. Θα κριθώ για την δεύτερη μου σεζόν εδώ. Είναι στο χέρι μου να

βρίσκομαι σε καλή φόρμα του χρόνου. Το σύνολο εδώ στην ομάδα είναι υπέροχο. Έχω ακόμα 4 χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ».

 Φυσικά, ο Αζάρ αναφέρθηκε και στην εξάπλωση του κορωνοϊού και στην αποθεραπεία του: «Είμαι πολύ καλά. Παραμένω στο σπίτι και ασφαλής. Εγώ συνεχίζω την αποθεραπεία μου. Έβγαλα και τα ράμματα πριν μια εβδομάδα. Δουλεύω πιο σκληρά. Μπορώ να περπατήσω. Παρ’ όλα αυτά δεν αφήνω να έρχονται να με δουν εξαιτίας του κορονοϊού. Φοβάμαι λίγο, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος αλλά περισσότερο φοβάμαι τις επαφές με άλλα άτομα. Ανησυχώ για τους άρρωστους ανθρώπους που αυτοί έχουν τα περισσότερα προβλήματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα