Ατρόμητος: Με Αναστασίου κόντρα στον Πανιώνιο και βλέπουμε…

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-1), αλλά κυρίως η απογοητευτική εμφάνιση του Ατρομήτου, έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο έμπειρος τεχνικός την Δευτέρα (21/10) είχε συνάντηση με τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο, οι οποίοι στη συζήτηση που είχαν με τον Ελληνα προπονητή τόνισαν ότι η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που θα ήθελαν και θα πρέπει ο Ατρόμητος

να αλλάξει άμεσα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, στήριξαν ανοιχτά τον Γιάννη Αναστασίου στην πρώτη μεγάλη κρίση της φετινής σεζόν, αλλά περιμένουν από τον Ελληνα τεχνικό να βελτιώσει άμεσα την εικόνα της ομάδας.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο Αναστασίου βγήκε από τη δύσκολη θέση, καθώς εάν ο Ατρόμητος δεν παρουσιαστεί καλύτερος στο ματς με τον Πανιώνιο και δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά για τον 46χρονο προπονητή.

Το κυριακάτικο παιχνίδι (27/10, 17:00) με τον Πανιώνιο θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στο Περιστέρι, με τους γνώστες της κατάστασης να λένε αυτό που γράφει και ο τίτλος: «Με Αναστασίου κόντρα στον Πανιώνιο και βλέπουμε…».

Keywords
Τυχαία Θέματα