Αταμάν: «Περίμενα η ομοσπονδία να προσπαθήσει για το πρωτάθλημα»

18:51 23/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Δεν έχει αλλάξει στάση ούτε στιγμή και γιατί να το κάνει; Ο Εργκίν Αταμάν, περί ου ο λόγος, εξέφρασε την αντίθεσή του και πάλι σχετικά με την διακοπή του τούρκικου πρωταθλήματος. Μάλιστα ο προπονητής της Εφές υποστήριξε μιλώντας στην «Hurriyet» πως θέλει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Αρχικά δήλωσε:

«Θα μπορούσε να βρεθεί μια σύντομη φόρμουλα με πιθανές ημερομηνίες έναρξης. Περίμενα η ομοσπονδία να προσπαθήσει για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ειπώθηκε πως «το μπάσκετ παίζεται σε κλειστό γήπεδο», οπότε ρώτησα γιατί στη Γερμανία και στο Ισραήλ θα παίξουν;

Ο ιός είναι τώρα μέρος της ζωής μας, μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Βλέποντας την προσπάθεια στο ποδόσφαιρο, τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις ανοίγουν στην χώρα, αλλά μπάσκετ δεν θα παιχθεί. Δεν βρίσκω την απόφαση σωστή. Αν ήμουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, θα έκανα μεγάλες προσπάθειες».

Αναφορικά με την Ευρωλίγκα υποστήριξε: «Φαίνεται πως κατά 60%-70% θα παίξουμε. Θα στεναχωρηθούμε αν η Euroleague δεν αρχίσει. Η Αναντολού Εφές πρέπει να αποδείξει ότι ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος. Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο. Ναι, υπάρχει ένα Final 4 και οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Θα παίζουμε, σαν να έχουμε χάσει στον ημιτελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα