Αρμάνι: «Προέχει η υγεία, μου λείπουν τα βράδια στο Forum»

21:18 11/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Συνέντευξη στην Gazzeta dello Sport παραχώρησε ο Τζόρτζιο Αρμάνι παραδέχτηκε την ορθότητα της απόφασης για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Ιταλός ιδιοκτήτης της ομάδα του Μιλάνου μάλιστα ανέφερε ότι του λείπουν τα βράδια στο γήπεδο και σχολίασε και το έργο του Έτορε Μεσίνα.

«Μου λείπουν τα βράδια στο Forum

για τα παιχνίδια της Μιλάνο. Αλλά ήταν σωστό να σταματήσει και ισχύει και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προτεραιότητα η ασφάλεια. Είμαι ανυπόμονος, αλλά γνωρίζω ότι η προσπάθεια όλων μας θα μας βγάλει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Θα επιστρέψουμε στο Forum σύντομα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές σήμερα διατρέχουν κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή για να σώσει τη δική μας. Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι και πρέπει να τους σεβαστούμε και να τους υποστηρίξουμε», ανέφερε αρχικά, ενώ όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας, σχολίασε πως:

«Ο Ετόρε Μεσίνα έχει ήδη δώσει μια νέα φιλοσοφία για τη μέθοδο και τον πολιτισμό και με την πάροδο του χρόνου θα γίνει όλο και πιο εμφανής στα αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα