Άρης: Αυτά ισχύουν με τα συμβόλαια που λήγουν

10:24 19/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Με μια αδιανόητη απόφαση η FIFA επέβαλε στον Άρη απαγόρευση μεταγραφών, για χρέη που αφορούν την πρώην ΠΑΕ, μια διαφορετική εταιρεία με άλλο ΑΦΜ. Τη Δευτέρα οι κιτρινόμαυροι θα απολογηθούν μέσω υπομνήματος στην πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας και ευελπιστούν ότι θα δικαιωθούν.

Παράλληλα, βέβαια, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν προχωρήσει και σε κάποιες πρώτες κινήσεις σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό

της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος όμως είναι σε άμεση συνάρτηση με την προσπάθεια για άρση του απαγορευτικού της FIFA. Ο Άρης, άλλωστε, είναι αποφασισμένος να προσφύγει στο CAS για το συγκεκριμένο θέμα, αν δεν δικαιωθεί πρωτόδικα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας έχουν κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον Μίχαελ Ένινγκ σε ό,τι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε ταύτιση στα περισσότερα θέματα και αν όλα πάνε καλά, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Γερμανός τεχνικός θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο.

Εκτός από τον προπονητή, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν 14 παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, ενώ πρόσφατα έλυσαν ήδη τη συνεργασία τους οι Άλεξ Μενέντεθ και Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλοι οι παίκτες του ρόστερ υπολογίζονται από τον Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός περιμένει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν στα κρίσιμα εναπομείναντα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και φυσικά ανάλογα θα κάνει και τις εισηγήσεις του μετά το τέλος τής αγωνιστικής περιόδου.

Σε ό,τι αφορά τον Βέλεθ από τον Άρη έχουν καταθέσει βελτιωμένη οικονομικά πρόταση και θεωρούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Ισπανού. Προτεραιότητα, πάντως, για τον ποδοσφαιριστή δεν είναι τα χρήματα, αλλά η οικογένειά του. Στον Άρη δεν ανησυχούν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ ξέρουν ότι ο παίκτης έχει και προτάσεις από το εξωτερικό.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει και μια πρώτη κουβέντα με τους Χουλιάν Κουέστα και Χαβιέ Ματίγια, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους. Φυσικά, και ο Μπρούνο Γκάμα αναμένεται να επιβραβευθεί με νέο συμβόλαιο για την εξαιρετική χρόνια που κάνει, ενώ παρόμοια πρόθεση υπάρχει και για τους Ντάνιελ Λάρσον και Νικολά Ντιγκινί.

Το θέμα του Μπράουν Ιντέγε φαίνεται ότι θα το αναλάβει προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτό πάντως που είναι ξεκάθαρο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να πείσουν τον Ένινγκ ότι αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ.

Τέλος, τυπικό είναι το θέμα με τον Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς μετά τη λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο αναμένεται να υπογράψει νέο διετές.

Τερματοφύλακες: Χουλιάν Κουέστα, Απόστολος Τσιλιγγίρης

Αμυντικοί: Φραν Βέλεθ, Μίχαϊ Κόρχουτ, Ούγκο Σόουζα

Μέσοι: Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέ Ματίγια, Αμπού Μπα

Επιθετικοί: Ντάνιελ Λάρσον, Νικολά Ντιγκινί, Μπράουν Ιντέγε, Φιορίν Ντουρμισάι, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Μάρτιν Τόνσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα