Άρης : Πολλά ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Ο Άρης αρχίζει σήμερα (17/11) την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων, φαίνεται πως δεν θα αλλάξει ημέρα και θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή (22/11).

Έτσι, ο Άκης Μάντζιος μπορεί να προσαρμόσει την προετοιμασία που θα κάνει το σύνολο του, με τον προβληματισμό να εστιάζεται στο βασικό σχήμα. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αρκετές επιλογές στο μυαλό του ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση κάποιων παικτών.

Συγκεκριμένα,

το μεγαλύτερο ερωτηματικό υπάρχει στην άμυνα. Τόσο στα στόπερ, όσο και στα ακραία μπακ, ο έμπειρος κόουτς δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει ενώ περιμένει και την επιστροφή του Γκανέα.

Όσο για την επίθεση, η ετοιμότητα του Σίλβα δίνει ένα προβάδισμα έναντι του Μαντσίνι ενώ στην κορυφή της επίθεσης, υπάρχει το δίλημμα ανάμεσα σε Μάνο και Λόπεθ. Τέλος, κάτω από τα δοκάρια, ο Μάριος Σιαμπάνης εντυπωσίασε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δεν θα είναι έκπληξη άμα πάρει τα γάντια βασικού για δεύτερο σερί ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα