Αποθεραπεία το πρωί, μπάλα το απόγευμα και ομιλία Φερέιρα

21:52 8/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Η σκληρή δουλειά στο Πήλιο συνεχίστηκε και σήμερα παρότι η πρωινή προπόνηση ήταν πιο χαλαρή. Το πρωινό πρόγραμμα είχε αποθεραπεία και αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ το απόγευμα η ομάδα επέστρεψε στο γήπεδο. Το… μενού ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo, συνεχίστηκε με παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας, ακολούθησε οικογενειακό διπλό, ενώ στο φινάλε οι παίκτες χωρίστηκαν ανά θέση και έκαναν έξτρα προπόνηση με το τεχνικό επιτελείο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα

μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του με αφορμή τα όσα είδε στο φιλικό, κάνοντας τις παρατηρήσεις του. «Έχουμε πει ότι θέλουμε να παίζουμε διαγώνια. Κάτι που δεν κάνατε στο χθεσινό παιχνίδι. Υπήρχαν διαρκώς ελεύθεροι παίκτες στα πλάγια και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Καταλαβαίνω ότι είστε κουρασμένοι αλλά θέλω μέσα στο γήπεδο, συνεχώς να σκέφτεστε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δίστασε να διακόψει αρκετές φορές την προπόνηση, απαιτώντας από τους παίκτες του να μιλούν διαρκώς μεταξύ τους. «Μιλήστε μεταξύ σας! Όποιος δεν μιλάει, δεν θα παίζει! Είναι σα να θέλετε να μιλήσετε στο κινητό αλλά αντ’ αυτού να στέλνετε μήνυμα».

Οι Δημήτρης Πέλκας και Ίνγκι Ίνγκασον συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες έκαναν ατομικό στο γήπεδο. Για την Κυριακή (9/8) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 09:00 και στις 18:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα