Αποκάλυψη: Με τροπολογία και εισήγηση σώζεται ο ΠΑΟΚ!

22:33 27/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Είναι το θέμα του 2020 μακράν του δεύτερου! Με κομμένη την ανάσα το παρακολουθούν άπαντες, αγωνιώντας για το φινάλε, ελπίζοντας σε ένα happy end που λένε και στο χωριό μου.

Μην ασχολείστε τώρα με χαζομάρες, κάτι πολυιδιοκτησίες που αποδείχθηκαν στα δικαστήρια σε όλους τους βαθμούς και οι συνάδελφοι μου στο σάιτ της… αλήθειας του Ιβάν υποβάθμισαν όσο μπορούσαν. Την δουλειά τους έκαναν οι άνθρωποι όπως κάθε καλός υπάλληλος, αλλά και κάθε λογής υπάλληλος αν γίνομαι αντιληπτός που εσχάτως

νομίζει ότι «ψήλωσε» (σ.σ. το έχει ένα κόμπλεξ μεταξύ μας…) και έγινε και μπάτσος (sic) των ΜΜΕ.

Σαν την φατρία του που ακολουθεί εδώ και χρόνια πλέον στη «μάχη της λάσπης». Αλλά αγαπητοί μου ξέφυγα. Το θέμα μας δεν είναι οι υπάλληλοι της… εξυγίανσης. Που είναι και πολλοί ζωή να έχουν και ο «πατριάρχης» είμαι σίγουρος πως δεν ξέρει πλέον ποιον πληρώνει και που τα «σκάει».

Το θέμα λοιπόν του 2020 δεν είναι η ξεφτίλα (sic) του ΠΑΟΚ που θα βρισκόταν τώρα στη Βου Εθνική παρέα με τα Γιάννενα, τον Πλατανιά και τον Κομπότη (τυχαία επιλογή, λέμε τώρα…) ούτε βεβαίως το θέμα μας είναι η εισήγηση που ήρθε εντελώς ξαφνικά με στόχο να αλλάζει την ατζέντα και να βγάλει τα παιδιά του Ιβάν και τον ίδιο βεβαίως-βεβαίως από την δύσκολη θέση…

Την εισήγηση που θα υποβιβάσει λένε τον Ολυμπιακό επειδή κάποιος είπε κάτι και αυτός με την σειρά του το είπε σε κάποιον άλλο που μάλλον το είπε σε ένα φίλο του για να το πει τελικά αυτός σε κάποιον άλλο που τελικά πήρε το αυτί του Φύσσα που όμως δεν είναι και σίγουρος για τι είπαν, αλλά για το μόνο που είναι σίγουρος είναι πως δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός όπως κατέθεσε στο ποινικό δικαστήριο πριν λίγο καιρό.

Το ξέρω με μπινελικώνεις γιατί σε κρατάω σε αγωνία και γιατί δεν σου έχω ρίξει ένα…τυράκι για να καταλάβεις την αποκάλυψη-σοκ-βόμβα-άρθρο παρέμβαση του Βασίλη Δεκάρικου που είναι φτυστός ο συνονόματος του (του… εισαγόμενου καλέ) και δεν αφήνει… τάλιρο για τάλιρο και «συμβόλαιο» για «συμβόλαιο».

Τύμπανα αποθέωσης παρακαλώ! Το θέμα του 2020 είναι ο Μίσιτς! Ναι, ο άσος της Σπόρτινγκ που παίζει δανεικός στον ΠΑΟΚ! Ναι, αυτό είναι το θέμα του 2020! Ο Κροάτης μέσος που όλο αγοράζει ο ΠΑΟΚ αλλά τελικά παραμένει παίκτης της Σπόρτινγκ. 29 κατασκευαστές πλυντηρίων (σ.σ. κατευθείαν το μυαλό σας στους… λαλάκηδες) απορούν για το σήριαλ που με κομμένη την ανάσα όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ευρώπης παρακολουθεί!

Τι και αν ο Γκιόργκις που από ότι φαίνεται δεν του αρέσει η χώρα στην οποία ζει, σύμφωνα με τα γραφόμενα του, έχει βγάλει τον μπαμπά φωτό με τον Μίσιτς αφήνοντας να εννοηθεί πως το θέμα έχει τελειώσει; Τι και αν ο Μίσιτς έχει… αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ κάθε φορά, που το σωματείο της Θεσσαλονίκης και της Ξάνθης από το 2018 και μετά, δεν κατάφερνε να νικήσει; Μετά το μπομπονέλο από τον Άρη, μετά από το μπομπονέλο από τον ΠΑΟ και βεβαίως μετά το καρφωτό από τον Ολυμπιακό, ακόμη και μετά την ισοπαλία στο οικογενειακό διπλό στα Πηγάδια, ο Μίσιτς ήταν το θέμα που κυριαρχούσε! Τότε ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν που τα σκάει και δεν ρωτάει τον αγόραζε.

Και είχες και αυτούς τους δαιμόνιους Πορτογάλους να μην υπακούν σε αυτά που μοίραζε το «Ιβάν Πρες», όπως μοιράζει για την εισήγηση του ερευνητικού της Δεοντολογίας της ΕΠΟ του «δικού μας» Γραμμένου, και να γράφουν ότι «στα λόγια δεν…».

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη; (σ.σ. που λέει η έκφραση, μην απλώνεις το χέρι από συνήθεια). Όχι, σιγά τα λεφτά για τον Ιβάν. Ρήτρα 2 εκατομμυριάκια είναι , έλα όμως που ο ΠΑΟΚ είναι χρεωκοπημένος και επειδή το FFP δεν έχει καμία σχέση με τα Σοβιέτ που έχει συνηθίσει ο Ιβάν δεν επιτρέπονται πολλά-πολλά. Αν δεν ήταν ο κορωνοιος θα είχε σκάσει και τιμωρία τώρα.

Για αυτό και στον ΠΑΟΚ άρχισαν τα παρακάλια για δανεισμούς, δόσεις, κούριερ και «φιλαράκι δώσε ένα ευρώ»…

Και πλέον αφού σου έσπασα τα νεύρα, η αποκάλυψη-βόμβα-σοκ-άρθρο παρέμβαση του Βασίλη Δεκάρικου έχει να κάνει με την τροπολογία που φέρνει εκτάκτως η Κυβέρνηση, με τον Γεραπετρίτη βεβαίως-βεβαίως, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει τον Μίσιτς! Ως ομάδα του δημοσίου άλλωστε όπου επανηλλειμένως έχει σωθεί με κρατικές παρεμβάσεις , έτσι και τώρα θα πάρει τον Κροάτη παικταρά και το θέμα θα κλείσει! Και για να το δέσουν ακόμη καλύτερα θα κάνει και μια εισήγηση το ερευνητικό της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την αγορά του Μίσιτς. Τσάμπα είναι η εισήγηση άλλωστε, γι το ονόρε έγινε και για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος, για το ονόρε θα γίνει και για τον Μίσιτς.

Το ζουμί και το κλειδί είναι η τροπολογία. Όπως καλή ώρα η Κυβέρνηση έσωσε τον ΠΑΟΚ από τον υποβιβασμό έτσι θα τον σώσει και στο θέμα του 2020 με τον Μίσιτς!

Τώρα, αν πάει στο CAS η Σπόρτινγκ θα έχουμε θέμα, εμείς στον ΠΑΟΚ, αλλά θα βάλουμε τους… λαλάκηδες να φτιάξουν μια ωραία ιστορία για να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο. Τι τους έχουμε άλλωστε;

Keywords
Τυχαία Θέματα