Αποκάλυψη : Ο Χολέμπας στον δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό

23:37 13/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Στην πυγμαχία δεν μετράνε την ηλικία με το προσδόκιμο της αθλητικής ζωής ενός πυγμάχου. Η μονάδα μέτρησης είναι η μάχες που έδωσε, η καταπόνηση του σώματος, οι τραυματισμοί. Η πορεία του στο σπορ. Ο Χοσέ Χολέμπας, εάν ήταν πυγμάχος, θα μπορούσε να αγωνίζεται (εύκολα) έως τα 50. Χωρίς υπερβολή, χωρίς να… δυσκολευτεί.

Είναι η επιτομή του αθλητή. Ο ποδοσφαιριστής με το… ρεκόρ χαμηλού ποσοστού λίπους στον Ολυμπιακό και την Premier League:

Πάντα κάτω από 4.5%. Μια ποδοσφαιρική μηχανή. Πού όμως δεν έχει κουραστεί/καταπονηθεί όσο δείχνει η ηλικία της. Διότι ο Χολέμπας μπορεί να είναι 36 ετών, αλλά ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ανταγωνιστικό επίπεδο από τα 25 του χρόνια.

Νωρίτερα είχε πιο σημαντικά πράγματα να κάνει: να επιβιώσει, και μαζί του να επιβιώσει και η κόρη του, η οποία ήρθε στη ζωή του μόλις στα 18 του…
Στα 36 του πια, ο Χολέμπας παραμένει ενεργός ποδοσφαιριστής. Ποδοσφαιριστής επιπέδου Premier League. Το σώμα του είναι ίσως ο,τι πιο αθλητικό έχει περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Για την ακρίβεια, παραμένει η ίδια μηχανή, με περισσότερα χιλιόμετρα και εμπειρία.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη και περίεργη σεζόν στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μια σεζόν χωρίς διακοπή, χωρίς προετοιμασία, χωρίς φιλικά. Μόνο επίσημα παιχνίδια, τίτλους που πρέπει να κατακτηθούν νωρίς (30 Αυγούστου). Προκρίσεις που καίνε. Ματς στα οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει όση περισσότερη ετοιμότητα και… προσωπικότητα γίνεται. Και τρέλα βεβαίως. Στοιχεία που ο Χολέμπας έχει σε περίσσευμα. Όλα…

Ο Ολυμπιακός και ο Χολέμπας βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Θετικές εξελίξεις. Γιατί οι επαφές γίνονται απευθείας και σε εξαιρετικό κλίμα.

Μετά από μια γεμάτη σεζόν στη Ρόμα και σχεδόν 150 συμμετοχές στη Γουότφορντ, ο Χολέμπας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Της ζωής του καλύτερα. Γιατί ο Ολυμπιακός άλλαξε τη ζωή του.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να επενδύσει στο ταλέντο που διαθέτει στο ρόστερ του. Έχει αποφασίσει να πάρει 2-3 έτοιμους και ποιοτικούς παίκτες και να αφήσει χώρο και χρόνο στον Κούτρη και στα άλλα παιδιά με προοπτική που έχει στο δυναμικό του. Ο Χολέμπας είναι κομμάτι αυτού του μεγάλου πλάνου, που έχει μπει ήδη σε εφαρμογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα