Από τη χειρότερη στην καλύτερη σύντροφο ανάλογα με το ζώδιο

Σκορπιός
Πρωτοστατεί στη λίστα η Σκορπίνα. Θεωρείται ψυχρή και άκαρδη, αχάριστη και αλήτισσα. Είναι τόσο ειλικρινής που θα σου πει την αλήθεια όσο αποκαρδιωτική και αν είναι και θα κλείσει λέγοντας σου ότι δεν καταλαβαίνει την έκρηξή σου. Αν τολμήσεις και την πληγώσεις, θα το μετανιώσεις πικρά. Δεν κάνει σχέσεις και το γεγονός ότι έκανε μαζί σου και την πλήγωσε δεν θα το συγχωρήσει ούτε σε εσένα ούτε στον εαυτό της. Αν όμως δεν της φερθείς άσχημα, θα σε αγαπάει για πάντα.

Παρθένος
Η Παρθένος είναι επικριτική. Με τον εαυτό της. Δεν πιστεύει σχεδόν ποτέ ότι είναι αρκετά καλή για

τον σύντροφό της. Είναι τρομακτικά ανασφαλής και ζηλιάρα, σε τέτοιο βαθμό που οδηγεί τις σχέσεις της στο τέλος τους. Είναι τόσο τελειομανής, που αν κάτι πάει στραβά, θα κοιτάξει να το καταστρέψει μέχρι τέλους. Αν της πεις ότι σημερα είναι όμορφη θα σου απαντήσει «Γιατί τις άλλες μέρες τι είμαι;» – τόσο ανασφαλής. Το κυριότερο κακό με αυτό τους το χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις νιώσουν ότι βυθίζονται στο βούρκο, θα πάρουν και εσένα μαζί τους.

Κριός
Η γυναίκα Κριός μπαίνει σαν σίφουνας μέσα στη σχέση. Βιάζεται, θέλει να ελέγχει τα πάντα και αυτό κάνει τον άντρα που είναι δίπλα της να τρομάζει λίγο. Στην αρχή φαίνεται δυναμική και ανεξάρτητη, αλλά μετά αρχίζει να γίνεται λίγο δικτάτορας. ΓΙ’ αυτό χρειάζεται το εντελώς αντίθετο από αυτήν. Κάποιον που να μην επιθυμεί να είναι ο κυρίαρχος της σχέσης. Τέλος, επειδή μέσα της, βαθιά, είναι ευαίσθητη, όταν τσακωθείτε υπάρχει περίπτωση να σε κάνει να νιώσεις ένα ποταπό σκουλήκι. Από άμυνα θα είναι.

Ταύρος
Το σκληρό καρύδι. Θα ζητήσεις σε μία γυναίκα Ταύρο να ακολουθήσει το πρόγραμμα σου και θα το μετανιώσεις πικρά. Έχει τη ζωή της και είναι ευτυχισμένη με αυτή, χάρη σου κάνει που είναι μαζί σου. Αν χωρίσετε θα είναι επειδή το αποφάσισε εκείνη ή σε οδήγησε να το πεις εσύ με την ακαμψία της. Φυσικά δεν υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρείτε, γιατί όταν το γυαλί σπάσει δεν ξανακολλά. Είναι υπερβολικά ανεξάρτητη, γι’ αυτό αν την κερδίσεις, προετοίμασε τον εαυτό σου ότι δεν θα έχεις ποτέ το πάνω χέρι.

Καρκίνος
Μία γυναίκα που την έχει πατήσει τόσες φορές επειδή δίνει απλόχερα την καρδιά της, αρχίζει να έχει κάποια ζητηματάκια εμπιστοσύνης. Αυτή είναι η γυναίκα Καρκίνος. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εάν είσαι ο πρώτος της σύντροφος αλλά και η χειρότερη. Θα θελήσεις να πει «μου λείπεις» αλλά επειδή θα φοβηθεί ότι θα σε πιέσει ή ότι θα το εκμεταλλευτείς, δεν θα το κάνει. Το πρόβλημα της είναι ότι υψώνει τοίχο, ίσα με το σινικό, ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρεται. Όταν συνειδητοποιήσεις ότι ενδιαφέρεται θα είναι αργά και θα έχεις ήδη ξενερώσει.

Λέων
Τις βαριέται η ψυχή σου. Είναι ο ορισμός της ρομαντικής πρωταγωνίστριας που ψάχνει τον πρίγκηπα και γκρινιάζει ότι δεν τον βρίσκει ποτέ. Θα ενθουσιαστεί, θα δώσει και την ψυχή της. Θα επιλέξει όμως να τη δώσει στον τύπο που δεν τη θέλει τόσο γιατί είναι λέων και δεν γίνεται κάποιος να μην τη θέλει τόσο. Θέτει τον πήχη στο Θεό, θέλει αυτός που θα κάνει σχέση να είναι ο κλασικός τύπος που είναι ακατάλληλος για σχέση και η μοναδική του σχέση ήταν με Λέοντα. Δεν είναι ακριβώς κακές σαν σύντροφοι. Οι λιονταρίνες, κάνουν κακές επιλογές.

Υδροχόος
Ο λόγος που μπαίνει η Υδροχόος στη μέση είναι επειδή είναι από τα πιο αλλόκοτα ζώδια. Δεν προτιμούν τις σχέσεις, θέλουν να είναι παράξενες χωρίς να τις ενοχλεί κανείς. Αλλά, αν πείσεις τη γυναίκα υδροχόο να μείνει μαζί σου, θα είναι πιστή μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος. Βλέπουν τις ατέλειες σαν κάτι αξιαγάπητο που κάνει μοναδικό το ταίρι τους. Όταν πρόκειται για τον εαυτό τους, δεν ακολουθούν τους κανόνες που δίδαξαν σε εσένα. Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη σου με μία υδροχόο είναι ότι θα χρειαστείς πολύ υπομονή για να αντιμετωπίσεις τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα κάνει λόγω ανασφάλειας.

Δίδυμοι
Από τη μία είναι η χαρά της ζωής και από την άλλη την κοιτάς και παίζει από πίσω το «Hello darkness my old friend». Θα προσπαθήσει όμως να κρύψει αυτήν την πλευρά. Επειδή ακριβώς ακροβατούν μεταξύ κατάθλιψης και ενθουσιασμού, θα σε αποδεχτούν όπως είσαι. Θα βασιστούν όμως και πάνω σου και θα σε εμπιστευτούν. Αν τολμήσεις και πεις ψέματα, θα σε διαγράψουν από τη ζωή τους, θα κατασταλάξουν στην άποψη ότι είσαι ένα σκουπίδι και δεν θα την αλλάξουν ποτέ. Την πόνεσες βαθιά και δεν ξέρει πώς αλλιώς να το διαχειριστεί.

Ζυγός
Ενώ φτάνουμε στην τελική τριάδα, η Ζυγός είναι λίγο πιο κάτω. Είναι ευγενέστατη, κοινωνική και επειδή ακριβώς έχει αυτά τα δυο χαρακτηριστικά, θα σε γνωρίσει παντού, δεν θα σε κάνει ποτέ να νιώσεις άσχημα ενώ είσαι έξω μαζί της. Αλλά επειδή είναι κοινωνική, δεν θα ανεχτεί ποτέ ένα ζηλιάρη τύπο άντρα. Δεν θα το καταλάβει ότι δεν θα σε αντέξει επειδή είσαι ζηλιάρης, απλώς θα νιώσει πίεση και θα το λήξει. Θα σου πει δηλαδή ότι δεν φταις εσύ, αλλά αυτή και θα το εννοεί. Προσοχή, αν δεις ότι έχεις αρχίσει να περνάς τα όρια της, σταμάτα. Οφείλαμε να στο πούμε.

Αιγόκερως
Τελειομανείς σχεδόν όσο οι Παρθένοι, όταν κάνουν σχέση, προσπαθούν να φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο. Ναι, θα είναι πάντα η κυρίαρχος σε μία σχέση, η γυναίκα Αιγόκερως, αλλά αυτό είναι που την κάνει να σε υποστηρίζει ακόμη και αν έχεις άδικο. Νιώθει ότι πρέπει να σε προστατέψει. Παρ’ όλα αυτά, αμύνονται και καμιά φορά δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τι έχουν στο μυαλό τους.

Ιχθείς
Στην αρχή φαίνεται πολύ ντροπαλή, αλλά είναι απλώς οι άμυνες που κρατάει μέχρι να σε χαρτογραφήσει. Η γυναίκα Ιχθύς ξέρει πολύ καλά να διαβάζει πίσω από τις λέξεις και να σε καταλάβει περισσότερο από ότι έχεις καταλάβει εσύ εσένα. Είναι μία κάπως τρομακτική δεξιότητα της η οποία λειτουργεί όμως σε μια σχέση. Δεν θα την ξεγελάσεις αν δεν είσαι καλά και προσπαθήσεις να της το κρύψεις. Τότε, θα κάνει τα πάντα για να το διορθώσει- ναι εκεί θα γίνει λίγο πρήξω. Χαλάλι όμως, είναι τόσο ευαίσθητη που αν της το πεις, μπορεί να στεναχωρηθεί αρκετά, αλλά σίγουρα θα το διορθώσει. Το καλύτερο; Δεν πιστεύει στους τσακωμούς.

Τοξότης
Ε ναι λοιπόν, η Τοξότης παίρνει το παράσημο της καλύτερης γκόμενας. Δικαίως βεβαίως, αφού δεν θα σε αφήσει ποτέ με πεσμένη τη διάθεση-τουλάχιστον αυτό θα προσπαθεί. Βλέπει τις δεξιότητές σου, τις φουσκώνει και σε εμψυχώνει διαρκώς. Δεν είναι εγωίστρια, σκέφτεται ότι αν περνάς εσύ καλά, περνάει κι αυτή. Και αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα μαλώσεις με μία γυναίκα Τοξότη, αν εκμεταλλευτείς αυτήν της την ιδιότητα. Από την άλλη, αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, δεν θα έχει μάτια γι’ άλλον. Αγαπάει με όλη της την καρδιά, είναι μία Αμελί της διπλανής πόρτας και αυτό είναι που σε σαγηνεύει πάνω της. Μια πρέσβειρα καλής θελήσεως που θέλει όλοι να είναι ευτυχισμένοι.

Πηγή: in2life.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα