Απίστευτο: Δεύτερη σερί εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έχασε με το ίδιο σκορ και με τον ίδιο τρόπο!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προηγήθηκε 68-61 έξι λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Οι Ιταλοί, που είχαν 14 εύστοχα τρίποντα, έφεραν τούμπα τον αγώνα και τελικά πήραν επικράτησαν με 79-78.

Η μοίρα μάλιστα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είδε την ομάδα του να χάνει με το ίδιο σκορ, αλλά και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και στο ματς της περασμένης εβδομάδας με την Βιλερμπάν  στη

Γαλλία. Πρώτα όλα με το ίδιο σκορ.

Ο φωτεινός πίνακας στο «Αστρομπάλ» στο τέλος του αγώνα έδειχνε 79-78 υπέρ της Βιλερμπάν. Το ίδιο έγινε και απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου το ταμπλό έδειχνε 78-79 υπέρ της Αρμάνι. Στο ματς με τη γαλλική ομάδα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε ακόμα και με διψήφια διαφορά, αλλά στο τέλος ηττήθηκε. Απόψε, γύρισε το ματς, προηγήθηκε με 8 πόντους, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Και στα δύο παιχνίδια ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε την τελευταία κρίσιμη επίθεση στον Καλάθη. Και στα δύο παιχνίδια ο Ελληνας γκαρντ ήταν άστοχος και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, καθώς το λέι απ που επιχείρησε δεν μπήκε στο καλάθι. Την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισαν οι παίκτες της Βιλερμπάν, απόψε οι παίκτες του Μεσίνα, ο οποίος είδε την ομάδα του να παίρνει μια σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα