Ανσαριφάρντ : «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ, να πετύχουμε τους στόχους μας»

22:50 18/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα αύριο (19/9) στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Ιρανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA, δηλώνοντας περήφανος που ανήκει στην Ένωση, ενώ στάθηκε στη σημασία που έχει για την ομάδα του Καρέρα, να ξεκινήσει με το… δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ΑΕΚ

και την επιστροφή στην Super League:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και την Super League. Όλοι στην ΑΕΚ με υποδέχθηκαν φανταστικά. Νιώθω περήφανος που θα αγωνιστώ για την ΑΕΚ. Εκτιμώ όλη την προσπάθεια που έγινε για να με φέρουν στην ομάδα.

Στις πρώτες μου εντυπώσεις ξεχωρίζω τη θερμή υποδοχή που είχα από όλους τους συμπαίκτες μου, απ’ όλο το κλαμπ και από τον κόσμο της ΑΕΚ. Μου δίνει περισσότερη δύναμη να προσπαθήσω περισσότερο μέσα στο γήπεδο».

Είμαι περήφανος και είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα πετύχει τους στόχους της. Δεν με νοιάζουν οι προσωπικές επιδόσεις, αλλά το καλό της ΑΕΚ».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια πως στο Αγρίνιο πέτυχα το πρώτο μου γκολ και μακάρι να κάνω το ίδιο και με τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα