Αναστασίου: «Ο Καρλίτος είναι ο καλύτερος στη μετά Μπεργκ εποχή»

10:16 24/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στη Livesport αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Καρλίτος στον Παναθηναϊκό και έπλεξε το εγκώμιο του νέου επιθετικού του τριφυλλιού.

Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος γνωρίζει τον Ισπανό επιθετικό μετά τις αναμετρήσεις του Ατρόμητου με τη Λέγκια Βαρσοβίας τόνισε ότι ο Καρλίτος θα είναι ο καλύτερος φορ των πράσινων μετά τον Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Καρλίτος θα είναι ο καλύτερος επιθετικός του Παναθηναϊκού

στη μετά Μπεργκ εποχή. Είναι πολύ δυνατός, με καλή τεχνική και πολύ καλά τελειώματα, πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό. Δεν είναι πάρα πολύ γρήγορος, ούτε κλασικό εννιάρι. Αλλά είναι πάρα πολύ δυναμικός φορ, δεν θα μπορούσε σε διαφορετική περίπτωση να κάνει τόσο καλές σεζόν στην Πολωνία, όπου το πρωτάθλημα είναι πολύ physical», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

«Εμείς περιμέναμε τότε ότι θα αγωνιζόταν βασικός, αλλά είχε παίξει ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για τον Νάγκι ο οποίος έχει ήδη φορέσει την πράσινη φανέλα…

«Αεράτος εξτρέμ, με γκολ, με ασίστ και εκρηκτικότητα. Στην Πολωνία είχε τη φήμη παίκτη που ορισμένες φορές επιδιδόταν σε ατομικές ενέργειες. Και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν πολύ τον Παναθηναϊκό. Παίζει ρόλο και το καλό περιβάλλον σε μία ομάδα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα