Αίσχη στη Λαμία: Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ! (vid)

19:50 23/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Συνεχίζονται τα διαιτητικά όργια στη Λαμία, με τον διαιτητή Αθανάσιο Σέζο και τον βοηθό, Θεόδωρο Τζιουβάρα να κλείνουν τα μάτια στο 33’ και να κατακυρώνουν το γκολ που πέτυχε ο Μάτος για τον ΠΑΟΚ, παρότι ο Βραζιλιάνος μπακ ξεκίνησε την προσπάθειά του από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ!

Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ασπρόμαυροι από δεξιά, ο Μάτος, ο οποίος

ξεκίνησε την προσπάθειά του μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Λαμίας, μπήκε στη φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για το 1-0 του ΠΑΟΚ. Μια φάση, την οποία έχει χάσει ο δεύτερος βοηθός, που φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι ότι βρίσκεται σε λάθος θέση.

Ο Μάτος δεν καλύπτεται από κανέναν παίκτη της Λαμίας, παρά μόνο από τον συμπαίκτη του, Ζοσέ Μαουρίτσιο, ο οποίος επίσης είναι σε θέση οφσάιντ. Για την… εξυγίανση, όμως, δεν συνέβη τίποτα. Για τον διαιτητή Αθανάσιο Σέζο και τον βοηθό του δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ. Καμία παράβαση.

Μια εξόφθαλμη φάση, στην οποία ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι εκτεθειμένος. Για όλους εκτός από τον Σέζο και τον βοηθό του, οι οποίοι έκλεισαν τα μάτια και χάρισαν το 1-0 στον Δικέφαλο. Ένα γκολ μάλιστα που δεν εξετάστηκε από το VAR γιατί πολύ απλά… χάλασε!

Το σύστημα δεν δούλεψε, όπως έγινε γνωστό μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης και ο διαιτητής για να μην… στεναχωρήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κατακύρωσε το γκολ. Ασύλληπτα πράγματα στη Λαμία, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ με γκολ-οφσάιντ, που σε καμία χώρα δεν θα μετρούσε. Σε καμία πλην της Ελλάδας της… εξυγίανσης, του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου και του χρυσοπληρωμένου Περέιρα.

Μια απόφαση, που προκάλεσε την οργή των παικτών, του πάγκου και του προπονητή της Λαμίας, Ακη Μάντζιου, ο οποίος εξοργίστηκε και άρχισε να ωρύεται, εξαπολύοντας επίθεση στους διαιτητές.  Οι παίκτες της Λαμίας μάλιστα βλέποντας το VAR να μην λειτουργεί φώναζαν γελώντας «ρε αυτοί μας κοροϊδεύουν».  Απίστευτα πράγματα στο ΔΑΚ Λαμίας, με τη διαιτησία του Σέζου να είναι για γέλια και για κλάματα… Μάλιστα, ο τέταρτος διαιτητής για να ηρεμίσει την κατάσταση φέρεται να είπε στον πάγκο της Λαμίας ότι το γκολ τελικά ελέχθηκε στο VAR και δεν υπάρχει οφσάιντ. «Ελέγχθηκε η φάση και είναι όλα σωστά», φέρεται να είπε ο Δημήτρης Μαλούτας…

Το γκολ του ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν είναι η μοναδική φάση που… δεν είδε ο διαιτητής και οι βοηθοί του, καθώς στο 25′ έκοψαν με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μπεχαράνο, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς.

Δείτε τη φάση:

Keywords
Τυχαία Θέματα